Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
- Makaleler
- 6
NVIDIA'ya gecince %90 yasadigin sorunlar ortadan kalkacak. Windows tarafinda cidden AMD sorunlu ya bu net bir gercek.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
RX 7700 XT ekran kartım var, sürekli sorun yaşıyorum. DDU ile silip yeniden yüklemeyi falan da denedim ama hala aynı. Elimdeki ekran kartını satıp NVIDIA'ya geçmeli miyim?
Önce konu açıp sorunu çözmeye çalışın, olmaz ise garanti/servise yollayın, bunların hiçbiri olmaz ise kartı değiştirmeyi düşünün en son.
- Makaleler
- 6
Kac kere konu acti zaten cocuk, duzelmiyor ki.Önce konu açıp sorunu çözmeye çalışın, olmaz ise garanti/servise yollayın, bunların hiçbiri olmaz ise kartı değiştirmeyi düşünün en son.
25457
Başarılı
Daha önce açtım zaten ama sorun çözülmedi. Alalı 2-3 sene oldu garantisi var mı bilmiyorum.Önce konu açıp sorunu çözmeye çalışın, olmaz ise garanti/servise yollayın, bunların hiçbiri olmaz ise kartı değiştirmeyi düşünün en son.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Daha önce açtım zaten ama sorun çözülmedi. Alalı 2-3 sene oldu garantisi var mı bilmiyorum.
Garantisi varsa servise yollayın baktırın. Çünkü muadil NVIDIA kartlar ile arasındaki fiyat farkı az değil.
Görmemiştim/hatırlamıyorum konuları. Dediğiniz gibi ise kart değiştirmek daha mantıklı.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
AMD alınmamalı GPU tarafında. Sonraki nesilde işlemci de almayacağım şahsen, çöp gibi bellek kontrolcüleri vs var.
Maddiyat varsa sorunsuz kral Nvidia'ya geçin kurtulun.
Maddiyat varsa sorunsuz kral Nvidia'ya geçin kurtulun.
ElderAssassin
Üstün
Geçilmeli, hem de bir an önce.
Yeni konular
-
-
Elektronik ASUS ROG STRIX LC III 360 sıvı soğutucu 6.999 TL
- Fırsat Ekibi
-
-
-
-
38x55mm bir görsel nasıl A4 sayfasına birebir şekilde aktarılabilir?
- Baby Driver
-
Dinlenme tesislerinde dinlenen yavru kedi | Samsung Galaxy A55
- michaelscofield
-