Rehber AMD RX 9000 serisi marka-model Tier List

XFX Swift kullanıcısı burada, 9070XT'nin en büyük modeli olan XFX Mercury'i almayı düşünüyordum, bunu aldık. Gereksiz bir fiyat artışı var kartlarda, esnaf sağ olsun şaşırtmıyor.

Hocam Swift için GPU destek aparatı lazım mı sizce?

Olsa da olur, olmasa da.
Almak istersen pahalı bir şeye gerek yok 100-200 tl lik 3D printer ile yapılanlar bile kâfi. Hatta kalin civatalar bile destek aparatı olarak kullanılabilir.
Hocam almışken onu da alacağım malum o kadar para verdim en azından içim rahat etsin anakartımın PCIe slotu da plastik korkutuyor o yüzden eğilme falan yaşayanlar gördüm uzun kartlarda.

https://www.hepsiburada.com/makerpa...i-ekran-karti-destek-aparati-pm-HBC00004GFN45

Şöyle bir şey iş görür yani değil mi hocam?

Teşekkürler. <3
Tek bir kişiye bağlı kalmanı önermem. Çok fena vebal kalıyor.
Hocam rakamlar yalan söylemez attığınız videoyu izledim Swift en sessiz model olmasına rağmen VRM hariç çoğu kategoride en serin çalışan kartlardan biri üstüne fiyatı da uygun olunca yapıştırdım geçtim. Max 10 FPS fark ve daha iyi bir görünüş için Nitro+'a 6K daha fazla bayılmak istemedim dediğiniz gibi. Üstelik serin çalışmayı birkaç FPS'e tercih ederim doğrusu. Hocam ayrıca XFX Swift bellekleri Hynix mi yoksa Samsung mu bunu anlamamız için illa GPU-Z mi indirmemiz lazım? Videoda Samsung olarak geçiyor ama sanırım Hynix kullanılan parti de var XFX'de.

Son olarak VRM sıcaklığı diğer kartlara nazaran XFX Swift'te fazla yüksek. Sıkıntı çıkarır mı ilerde?

Son düzenleme:
@michaelscofield @LH44 VRM konusunda patlayan bir GPU görmedim henüz. Belki onlar görmüştür diye tag'ledim.
GPU-Z lazım olabilir, çünkü ram krizinden üretici değiştirmiş olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…