CanPatrioTic 9
Yetkin
3 yıldır RX6600 kullanıyorum. Ne ekran kartına bağlı bir mavi ekran yedim ne de donma sorunuyla karşılaştım. AMD kart denince akla WattMan gelse dahi bu kartla son 2 yıldır 1 kez bile sürücü çökme hatasıyla karşılaşmadım. RX500 serisi de en sorunlu serilerden birisi, sadece bu seriyi kullanıp komple bir markayı kötülemek saçmalık.
Aksine @D4C arkadaşımıza katılıyorum. Bende uzun bir süre RX570 kullandım ve driver sorunu yaşamadım. Ondan sonra RX 9060 XT geçtim onda da sorun yaşamadım. Yıllar sonra ilk kez Nvidia ekran kartına geçtim ve AMD tarafından mutlu ayrıldım diyebilirim.Ben de 5 yıl RX570 kullandım, türlü türlü sorunu vardı. Şu an yaklaşık 7-8 aydır RX 9070 XT kullanıyorum, memnunum diyebiliriz. Eskide kaldı sanırım o sorunlar. Hatta o sorunlardan birinin fotosunu atıyorum, böyle bir şey olmuştu.![]()
Ufak dipnotta vereyim, eğer ekran kartınızı PCI-e riser ile kullanıyorsanız bazı durumlarda PC'de siyah ekran verip sonrasında restart ve driver çökme sorunları da yaşayabiliyorsunuz. Ona göre de direkt olarak anakart soketi üzerinden kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.