Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar size vereceğim bu değerleri hangi seçenekleri aktif ederek izleyebilirim? AMD işlemcim var 8845HS.

1.satır: İşlemcim (örnek Intel i5 10300H)- işlemci sıcaklığı- MHz değeri- kaç watt çalıştığı.
2.satır: Ekran kartım- ekran kartı sıcaklığı- MHz değeri- kaç watt çalıştığı.
3.satır: VRAM.
4.satır: RAM.
5.satır: FPS değerim.

Arkadaşlar size vereceğim bu değerleri hangi seçenekleri aktif ederek izleyebilirim? AMD işlemcim var 8845HS.

1.satır: İşlemcim (örnek Intel i5 10300H)- işlemci sıcaklığı- MHz değeri- kaç watt çalıştığı.
2.satır: Ekran kartım- ekran kartı sıcaklığı- MHz değeri- kaç watt çalıştığı.
3.satır: VRAM.
4.satır: RAM.
5.satır: FPS değerim.
Programda İzleme kısmı olacak. O izleme kısmında alttaki seçeneklerde OSD'de göster (bilgi ekranı) diye bir şey olmalı. Görmek istediğiniz her değer için o kutucuğu işaretlemeniz gerekiyor. Ayrıca Grup Adını Üstüne yaz kutucuğunu da işaretleyin. Kafanız karışırsa da aşağıdaki rehbere göz atabilirsiniz:

1725705769177.webp

Son düzenleme:
Programda İzleme kısmı olacak. O izleme kısmında alttaki seçeneklerde OSD'de göster (bilgi ekranı) diye bir şey olmalı. Görmek istediğiniz her değer için o kutucuğu işaretlemeniz gerekiyor. Ayrıca Grup Adını Üstüne yaz kutucuğunu da işaretleyin. Kafanız karışırsa da aşağıdaki rehbere göz atabilirsiniz:

Eki Görüntüle 81470

Hocam dediğim değerleri görebilmem için neleri seçmem gerekiyor peki?

Hocam dediğim değerleri görebilmem için neleri seçmem gerekiyor peki?
OSD'de göster (bilgi ekranı) ve grup adını üstüne yaz seçeneklerini seçmen yeterliydi diye hatırlıyorum. Tabii bunu her bir değer için yapmamız lazım. Yani FPS, RAM, VRAM, Watt Değerleri falan gibisinden. Bi' deneyelim bakalım.

Son düzenleme:
Çözüm