Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 5.000 TL
- Makaleler
- 1
BIOSTAR B650M X3D Pro+ almayı düşünüyorum. Sizce PBO, undervolt gibi işlemlerde sınırlama yaşamak istemiyorum; bu anakart bu özellikleri sorunsuz besleyebilir mi? Başka önerileriniz varsa da duymak isterim. Bütçe 5k.
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
@roszd Biostar bulaşma, bunu alabilirsin.
Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu da olur.
Son düzenleme:
roszd
Uzman
![]()
Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-K AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@roszd BIOSTAR bulaşma, bunu alabilirsin.
![]()
Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B650M-R AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 5.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu da olur.
Hocam şu an Intel işlemci kullanıyorum ilk olarak ASUS Prime almıştım anakart olarak ve hiç memnun değildim o yüzden hiç içime sinmiyor bunlar ama AMD işlemcileri beslemek daha kolay sanırım bilmiyorum.
- Makaleler
- 1
Sıkıntı yaşamazsın B650M-K ile evet. Biostar çok tavsiye etmem, öte yandan Colorful var ama o da yazılım olarak çok iyi değil. ASUS daha iyi bir seçim olacaktır bu bütçede. MSI tarafında B650M-P var ama 6K'dan başlıyor. B650M-K alırsan memnun kalırsın. 9700x 65w TDP işlemci, 105w TDP modunu açmana gerek yok, gaming olarak fark yok sayılır. Bir de B650 çipsetten ötürü PBO-Undervolt vesaire yapabiliyorsun, önü açık.Hocam şu an Intel işlemci kullanıyorum ilk olarak ASUS Prime almıştım anakart olarak ve hiç memnun değildim o yüzden hiç içime sinmiyor bunlar ama AMD işlemcileri beslemek daha kolay sanırım bilmiyorum.
roszd
Uzman
Sıkıntı yaşamazsın B650M-K ile evet. BIOSTAR çok tavsiye etmem, öte yandan Colorful var ama o da yazılım olarak çok iyi değil. ASUS daha iyi bir seçim olacaktır bu bütçede. MSI tarafında B650M-P var ama 6K'den başlıyor. B650M-K alırsan memnun kalırsın. 9700X 65W TDP işlemci, 105W TDP modunu açmana gerek yok, gaming olarak fark yok sayılır. Bir de B650 çipsetten ötürü PBO-undervolt vesaire yapabiliyorsun, önü açık.
Colorful'u almayı düşünüyordum zaten tavsiye etmediler 105W TDP'yi açtığım takdirde anakart sorun yaratır diye mi yoksa ek bilgi olsun diye mi söylediniz.
- Makaleler
- 1
Hiçbir şekilde sorun yaşamazsın, B650M-K al geç derim. BIOS olarak güncel kal, sonrasında EXPO aç, manuel zaman girmek istersen Nebi'nin YouTube üzerinden rehberlerini rakip et, detaylıca anlatmış DDR5 RAM Ayarları şeklinde. 9700x için tak çalıştır yine de çok kullanma, PBO-Enable Curve Optimizer- All Core -20 ver, öyle kalsın. Genelde bu değer stabil olur fabrika çıkışı @roszdColorful'u almayı düşünüyordum zaten tavsiye etmediler 105W TDP'yi açtığım takdirde anakart sorun yaratır diye mi yoksa ek bilgi olsun diye mi söylediniz.