AMD Software: Adrenalin Edition 24.5.1 sürücüsü yayınlandı

Bu durum NVIDIA'nın performans sayacındada mevcut. Bazen algılamıyor, bazen kendi kendine kapanıyor hiç açılmıyor. Shadow Play'de aynı şekilde bazen tamamen kayboluyor açılmıyor. İki kartıda kullanmış biri olarak ikisinde de benzer sorunlar olduğunu söyleyebilirim.

Vallaha ömrü hayatımda AMD ekran kartı kullanmamıştım 8 ay önce ilk defa aldım 8 aydır 4. güncelleştirmem sanırım sadece ilk güncelleştirmem de sıkıntı yaşamıştım yükledikten sonra oyunlarda FPS düşüşü yaşamıştım sonra 30 saniyelik bir araştırma ile driver güncelleştirmelerinde DDU ile silip baştan yükleyerek(toplasanız 5 dakika sürecek bir işlem) yaparak bütün sıkıntıların düzeldiğini duydum ve ondan sonra hiçbir güncelleştirme de hiçbir sıkıntı yaşamadım. 4070 23k fiyatına satılıyorken 18.500₺'ye üstelik vade farksız 6 taksit+3 ay erteleme ile resmen bedavadan pahalı bir şekilde RX 7800XT aldım 2K'da her oyunda 100 fps üstü alarak yoluma devam ediyorum. Marka hayranlığını çok saçma bir şey.

Saf güç olarak AMD daha iyi. Hem F/P ekran kartları üretiyor. Nvidia gibi VRAM'den kısmıyor. Tek sıkıntısı arada bir yazılım sıkıntısı yaşıyorsunuz o da kullandığın donanıma bağlı. Bazı güç kaynaklı problemden yaşıyor kimisi. AMD eskisi gibi yaşamıyor o sıkıntıları. Genelde bazen kendi OC yapıyor arkada fark etmeden hata veriyor ama sizin kullanmanızı engellemiyor.

AMD de çok VRAM var ama çok da VRAM kullanıyor VRAM teknolojisi olarak AMD geride. RTX 4090 gibi bir karta rakip yapamadılar. Saf güç iyi ve DLSS gibi şeyler var AMD de yok değil driverlari sorunlu olduğu için oda düzgün çalışmıyor. Her gün driver sıkıntısı çekeceğime NVIDIA alırım daha iyi ki driver yüzünden kartlar tam performans veremiyor. AMD kullananlar yoksa neden çoğunlukla NVIDIA önersin.

AMD de çok VRAM var ama çok da VRAM kullanıyor VRAM teknolojisi olarak AMD geride.
Alakası yok. Aynı Windows gibi düşün. Ne kadar RAM olursa o kadar çok harcar.

AMD de yok değil driverlari sorunlu olduğu için oda düzgün çalışmıyor.
Kuzen 2 yıl oldu RX 6700XT 12GB kullanıyor memnun öyle hata aldım diye söylemiyor alsa söyler kendi çözemiyor hata olsa o kadar anlamıyor oyununu oynuyor işini yapıyor.

Her gün driver sıkıntısı çekeceğime NVIDIA alırım daha iyi ki driver yüzünden kartlar tam performans veremiyor. AMD kullananlar yoksa neden çoğunlukla NVIDIA önersin.
Ben iki kartı da kullanıyorum. Nvidia yalnızca ekran kartı üretiyor ona odaklı, AMD öylemi işlemcide çip üreticisi yalnızca AMD ekran kartına odaklasa yazılım sıkıntısına vakit ayırıp onu çözerdi. Nvidia para pasıyor oyun firmalara Nvidia kartlarına daha iyi optimizasyon yapmakta.

Benim ekran kartıma bu güncelleme gelmedi yüklerken donanım gereksimleri karşılamıyor sorunu yaşıyorum
rx 570 e normalde arada geliyordu güncelleme citen öldümü kart?

Amd rx 570 24.3.1 sürümünü neden değiştirmedi anlamıyorum keşke amd rx 5000 series alsaydım.

AMD'de çok VRAM var çünkü VRAM optimizasyonunda da geride.

23.11.1'de duruyorum hala macera almak istemiyorum başıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…