AMD Software: Adrenalin Edition 24.5.1 sürücüsü yayınlandı

evet malesef amd rx 570 e hiç gelmedi güncelleme yani bıktık

@microsoft355323

Güncelleme gelmedi diye siz niye bıkıyorsunuz? Bu sadece ekran kartında değil herhangi bir program, işletim sistemi, telefon gibi teknolojik aletlerin zamanla zaten güncelleme deseği biter.

Seneye Windows 10 desteği bitecek mesela o zaman da Microsoft'a isyan etmek mi gerekiyor? Ya şirket yüzünden alınan kararlar ile ya da gelen güncellemelerin bir uğraş istemesinden dolayı bir zamandan sonra şirketler ürünü desteklemeyi bırakır.

Sizin kartınıza 50 sürüm gelse yine değişen bir şey olmayacaktır. O yüzden kabullenmek en iyi seçenek.

AMD Says It Is Possible To Develop An NVIDIA RTX 4090 Competitor With RDNA 3 GPUs But They Decided Not To Due To Increased Cost & Power RTX 4090'a rakip yapabiliriz ama yapmıyoruz diye bir açıklamaları var ne kadar doğu orası tartışılır.

Adam her yerde 570'e sürücü gelmedi deyip duruyor gelse nolacak 7 senelik karta FPS 50'den 200 mü olacak?

Anladım hocam teşekkür ederim en iyisi ben para birktirip kendime AMD 6950XT alayım.

@Falconpolat

Hadi 2-3 senelik bir kart olsa o zaman zaten herkes tepki gösterir ama 7 senelik kart yani. Telefonların bile o kadar uzun ömrü yok.

24.4.1 yükledim. Hangi sürümden geçtiğini hatırlayamadığım için Asus g513qy için yayınlanmamış sanırım ama yüklendi video kayıt sekmesi falan geldi. Takılmalar ve kasmalar oluştu ama ekran kartı armoury create gözüktü 24.5.1 e guncelledim. Şu anlik sorun yok gibi duruyor. En azından iki ekran kartı da sistemde gözüküyor. DDU yazılımı silip ile kurma işi bana çok saçma geliyor. 25 senedir bilgisayar kullanıyorum. Bu kadar çok güvenli kip de bilgisayar çalıştırmadım. Her ay bir kere giriyoruz.

ben 24.31 i sürümünü beğendim yenilik olmasada iyi yani hata düzeltmeleri gelebilir ama bazen

AMD Software 24.4.1 sürümüne en günceli diyor, benim kartın sürücü desteği mi bitti dedim ama 24.5.1'in sayfasında desteklenen kartlarda RX 5500 serisi var. Elle kuralım madem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…