Picky
Uzman
Arkadaşlar şu anlık tarayıcıda gözlemlediğim bir sorun. Bazen bilgisayar tamamen donar ve ses robotize bir şekilde takılır ya. Bunun sık sık ve saliselik olduğunu düşünün. Dün akşam AMD sürücüsünü güncelleyene kadar böyle bir sorun yoktu. Bununla mı alakalı tamamen bilmiyorum. Örneğin Sosyal'de sayfanın en üstünden aşağı doğru fare tekerleği ile durmaksızın aşağı indiğimde sürekli anlık donma ve saliselik ses takılmaları oluyor. Başka web sayfalarında da aynı şey oluyor.
MSI RX 6800 kullanıyorum ve dün akşam 26.3.1 sürücüsünü kurmuştum. Sizce neyden kaynaklanıyor? @Ayhan Dönmez @X99 @TechMad @Sckronn
Tarayıcıdaki neredeyse her fare hareketimde donma ve robotize ses takılması gerçekleşiyor.
Edit: Dün bu sürücüyü kurarken chipset güncellemesi de gerçekleştirdi. Ek bilgi olarak yazmak istedim. Neyden kaynaklandığını saptayabilmek adına.
@X99 @Ayhan Dönmez Eski sürücüyü DDU ile silerken başka bir şeyleri mi bozdum ne yaptım anlamadım.
MSI RX 6800 kullanıyorum ve dün akşam 26.3.1 sürücüsünü kurmuştum. Sizce neyden kaynaklanıyor? @Ayhan Dönmez @X99 @TechMad @Sckronn
Tarayıcıdaki neredeyse her fare hareketimde donma ve robotize ses takılması gerçekleşiyor.
Edit: Dün bu sürücüyü kurarken chipset güncellemesi de gerçekleştirdi. Ek bilgi olarak yazmak istedim. Neyden kaynaklandığını saptayabilmek adına.
@X99 @Ayhan Dönmez Eski sürücüyü DDU ile silerken başka bir şeyleri mi bozdum ne yaptım anlamadım.
Son düzenleme: