AMD, Windows 10 Desteğini Bitiriyor!

Microsoft 11'e geçirmek için elinde ne var ne yok kullanıyor.
Burada saçma bir şey var AMD anlamadığım şekilde eski Windows sürümlerine yıllardır destek verdi Windows 10 daha destek bitmeden kesti.
Bi' tarafları kalktı AMD'nin. Daha dün ne idi hepimizi biliyorduk.

Microsoft 11'e geçirmek için elinde ne var ne yok kullanıyor.
Burada saçma bir şey var AMD anlamadığım şekilde eski Windows sürümlerine yıllardır destek verdi Windows 10 daha destek bitmeden kesti.

Kesin Microsoft AMD'ye driver konusunda yardım edeceğine söz verdi veya ağır para aldı.

Kesin Microsoft AMD'ye driver konusunda yardım edeceğine söz verdi veya ağır para aldı.

Microsoft bu her şeyi yapar valveylede anlaşır Valve zaten parayı buldumu her şeyi yapar.
Yarın bigün NVIDIA, Intel. Steam vb. gibi platformların desteği kesilirse 10'dan hiç şaşırmam.

Windows 10'u babasının oğlu gibi savunanlar üzülecekse iyi haber ama onların da kullandıkları sistemleri 7.nesil Intel falan.

Ne alakası var 4070 Ti sistemim var ve 10 kullanıyorum?

Windows 10'u babasının oğlu gibi savunanlar üzülecekse iyi haber ama onların da kullandıkları sistemleri 7.nesil Intel falan.
7. nesil işlemciler de güzel. Hakintosh desteği çok ama çok iyi ve Linux desteği de iyi.

Microsoft bu her şeyi yapar valveylede anlaşır Valve zaten parayı buldumu her şeyi yapar.
Yarın bigün NVIDIA, Intel. Steam vb. gibi platformların desteği kesilirse 10'dan hiç şaşırmam.
Valve konsol işine girdi. Sanki bana Linux savunucusu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…