Bi' tarafları kalktı AMD'nin. Daha dün ne idi hepimizi biliyorduk.Microsoft 11'e geçirmek için elinde ne var ne yok kullanıyor.
Burada saçma bir şey var AMD anlamadığım şekilde eski Windows sürümlerine yıllardır destek verdi Windows 10 daha destek bitmeden kesti.
Detaylar
Kim cevapladı?Kanuni Jedi Suleyman
Yetkin
Steam Proton sayesinde Easy Anti Cheat destekli tüm oyunlar sorunsuz oynanabiliyor, Darısı EA Anticheat'in başına.Süper. Belki oyun geliştiricileri anti-hilelerini ona göre düzeltir. Ve mis gibi biz de geçeriz.
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Bi' tarafları kalktı AMD'nin. Daha dün ne idi hepimizi biliyorduk.
Bir de AMD sözde yıllardır 7 ve 8.1'e destek veriyordu.
Rainbow Six Siege olmuyor hocam.Steam Proton sayesinde Easy Anti Cheat destekli tüm oyunlar sorunsuz oynanabiliyor, Darısı EA Anticheat'in başına.
Microsoft 11'e geçirmek için elinde ne var ne yok kullanıyor.
Burada saçma bir şey var AMD anlamadığım şekilde eski Windows sürümlerine yıllardır destek verdi Windows 10 daha destek bitmeden kesti.
Kesin Microsoft AMD'ye driver konusunda yardım edeceğine söz verdi veya ağır para aldı.
Linux'ta FPS düşük, input lag yüksek ve buna rağmen çok watt çekiyor. Windows 10, oyunlar için en iyi.Bi' tarafları kalktı AMD'nin. Daha dün ne idi hepimizi biliyorduk.
Kanuni Jedi Suleyman
Yetkin
Hiç oynamadığım için bilmiyorum, tek oynadığım online oyun Dota 2. Oda native çalışıyor zaten
Requiemm
Üstün
- Makaleler
- 2
Kesin Microsoft AMD'ye driver konusunda yardım edeceğine söz verdi veya ağır para aldı.
Microsoft bu her şeyi yapar valveylede anlaşır Valve zaten parayı buldumu her şeyi yapar.
Yarın bigün NVIDIA, Intel. Steam vb. gibi platformların desteği kesilirse 10'dan hiç şaşırmam.
Windows 10'u babasının oğlu gibi savunanlar üzülecekse iyi haber ama onların da kullandıkları sistemleri 7.nesil Intel falan.
Ne alakası var 4070 Ti sistemim var ve 10 kullanıyorum?
7. nesil işlemciler de güzel. Hakintosh desteği çok ama çok iyi ve Linux desteği de iyi.Windows 10'u babasının oğlu gibi savunanlar üzülecekse iyi haber ama onların da kullandıkları sistemleri 7.nesil Intel falan.
Valve konsol işine girdi. Sanki bana Linux savunucusu yani.Microsoft bu her şeyi yapar valveylede anlaşır Valve zaten parayı buldumu her şeyi yapar.
Yarın bigün NVIDIA, Intel. Steam vb. gibi platformların desteği kesilirse 10'dan hiç şaşırmam.