''AMD yazılımı sisteminizde sürücü zaman aşımı meydana geldiğini tespit etti'' hatası

25457

Uzman
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Grand RP oynuyordum, oyun game error hatası verdi ve çöktü. Sonrasında aşağıdaki ekran geldi.

Daha sonra güncellemeleri yaparken AMD Install Manager çöktü ve uygulama kapandı. Şu an bilgisayar hafif kasıyormuş gibi hissediyorum. Ne yapabilirim?

Ekran kartı nedir? Normaldir gayet olabilir, DDU kullanarak sürücüleri silmenizi ve tekrar kurmanızı öneririm. Tekrar olursa stabil daha eski bir sürüm bulabilirsiniz.

DDU ile silip bir önceki sürüme geçin.

DDU veya AMD'nin kendi temizleyici programı ile sürücüleri sil ve tekrar yükle.

DDU yerine bunu kullanabilirsiniz, herşeyi otomatik ve daha basit şekilde yapıyor:
AMD Cleanup Utility https://share.google/1wsDsVZVuzNnao7nL

Ekran kartı nedir? Normaldir gayet olabilir, DDU kullanarak sürücüleri silmenizi ve tekrar kurmanızı öneririm. Tekrar olursa stabil daha eski bir sürüm bulabilirsiniz.
Peki virüs girme ihtimali var mi? Grand RP güvenilir diye biliyorum ama yine de Kaspersky ve EEK ile tarama yapacağım.

Hocam aynı çökme sorunu bugün bende art arda 4 kere oldu, önceden az oluyordu fakat bugün bir anda böyle olunca yeni sürüme güncelleme kararı aldım.

Peki virüs girme ihtimali var mi? Grand RP güvenilir diye biliyorum ama yine de Kaspersky ve EEK ile tarama yapacağım.
Grand RP güvenilir, onun dışında başka bir yerden virüs bulaştırmış olabilir misiniz bilemeyiz ama yaşadınığınız bu sorunun virüs ile alakası yok. AMD ekran kartlarında arada sırada yaşanabilen bir durum. RX 7800XT ile her 3-4 ayda bir kez yaşıyorum bu sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…