Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dandadan

Uzman
Yer
Antalya
Sistem:
  • RX 6700 10GB
  • R5 5600
  • MSI B550M-P GEN3
  • 2x8 G.Skill 3000MHz RAM
  • Corsair CV650
  • WD500 M.2 SSD
  • 500GB HDD

War Thunder oynarken Alt Tab attığım an bu hatayı aldım.
Mavi ekran aldığım zaman bilgisayar yine dondu ve minidump dosyası yüklenmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
AMD ekran kartının sürücüsü sorun çıkarmış olarak görünüyor başlıktaki sürücüye ithafen. Dosyayı görmeden yorum yapmak ve neden olduğunu bilmek imkansız ama sürücüsü güncel değilse güncellemeyi deneyebilirsin. Tek seferlik bir şey ise de olduğu gibi hayatına devam edebilirsin.
AMD ekran kartının sürücüsü sorun çıkarmış olarak görünüyor başlıktaki sürücüye ithafen. Dosyayı görmeden yorum yapmak ve neden olduğunu bilmek imkansız ama sürücüsü güncel değilse güncellemeyi deneyebilirsin. Tek seferlik bir şey ise de olduğu gibi hayatına devam edebilirsin.

Çözüm
Sistem:
  • RX 6700 10GB
  • R5 5600
  • MSI B550M-P GEN3
  • 2x8 G.Skill 3000MHz RAM
  • Corsair CV650
  • WD500 M.2 SSD
  • 500GB HDD

War Thunder oynarken Alt Tab attığım an bu hatayı aldım.
Mavi ekran aldığım zaman bilgisayar yine dondu ve minidump dosyası yüklenmedi.
Hocam nokta atışı çözüm bilmiyorum ama bu tarz sorunlar

• Chipset Güncelleyerek
  • DDU ile Ekran kartı sürücü temiz kurulum yapılarak
  • Windows dosyalarını onararak (CMD uönetici olarak çalıştır -> DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth komutunu çalıştır sonra -> sfc /scannow komutunu çalıştır ve sonrasında bilgisayarı yeniden başlat.
  • BIOS güncelleyerek
aşılabiliyor.

• Chipset Güncelleyerek
  • Windows dosyalarını onararak (CMD uönetici olarak çalıştır -> DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth komutunu çalıştır sonra -> sfc /scannow komutunu çalıştır ve sonrasında bilgisayarı yeniden başlat.
  • BIOS güncelleyerek
aşılabiliyor.
Sonuç ?

Son düzenleme:

• Chipset Güncelleyerek
  • BIOS güncelleyerek
aşılabiliyor.

Sonuç ?
Hocam ACU ile sildim yükledim şu an bir problem yok. Üstteki hocamın dediği gibi anlık bir hataydı galiba.