Şu an hiçbir NVIDIA kart parası hak etmiyor, buna da değinmeniz lazım.

Doğru. En kötü Lossless Scaling var Frame Generation lazım ise.
Ben de çok kızıyorum hala neden yapmıyorsunuz diye; kendini bu konuda geliştirmesi lazım. MFG, AFMF falan bana göre tamamen göz boyama işleri ama diğer teknolojileri ilerletmeleri kullanıcı için iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
NVIDIA gibisi yok, eski de olsa 2 tane ROG 3090'ım var. Bir miktar undervolt yaptım, harika değerler görüyor. 5 yıllık kartı yapay zekada kullanıyorum.

5070 Ti almaya bütçemin yettiği bir senaryoda yine 9070 XT alırım ben. Çünkü CUDA ihtiyacım yok, AI ile uğraşmıyorum, sadece oyun oynuyorum. 9070 XT yeri geliyor 5080 performansı veriyor. MFG şahsen gereksiz, illa olacaksa 2X kafi. Şu an 4K Ultra ayarlarda rahatlıkla oynatıyor 9070 XT ve FSR 4 de gelişmiş durumda. Fiyat farkını göz önünde bulundurursak benim fikrim, oyun oynayacak adamın boşuna fazla vermesine gerek yok. AMD'nin eksiği var tabii ki, teknoloji kısmında geriden gelen taraf oldu hep. Gerek yeni oyun desteği olsun, gerek FSR desteği olsun çok geç kalıyor ama bunlar ufak tefek kalıyor, kartın fiyatı ve sunduğu performansa bakılınca.

9070 XT ile 5070 Ti arasında 10 bin TL civarı fiyat farkı varken 9070 XT öneriyordunuz. Sizi dinleyip 5070 Ti almayan varsa, şu an biraz zararda kaldı. :D

10 bin TL fark az mı?

5070 Ti almaya bütçemin yettiği bir senaryoda yine 9070 XT alırım ben. Çünkü CUDA ihtiyacım yok, AI ile uğraşmıyorum, sadece oyun oynuyorum. 9070 XT yeri geliyor 5080 performansı veriyor. MFG şahsen gereksiz, illa olacaksa 2X kafi. Şu an 4K Ultra ayarlarda rahatlıkla oynatıyor 9070 XT ve FSR 4 de gelişmiş durumda. Fiyat farkını göz önünde bulundurursak benim fikrim, oyun oynayacak adamın boşuna fazla vermesine gerek yok. AMD'nin eksiği var tabii ki, teknoloji kısmında geriden gelen taraf oldu hep. Gerek yeni oyun desteği olsun, gerek FSR desteği olsun çok geç kalıyor ama bunlar ufak tefek kalıyor, kartın fiyatı ve sunduğu performansa bakılınca.

10 bin TL fark az mı?
Sizin donanım bilginiz 2010'da kalmış hocam, bir update şart. :D

5070 Ti almaya bütçemin yettiği bir senaryoda yine 9070XT alırım ben. Çünkü CUDA ihtiyacım yok, AI ile uğraşmıyorum, sadece oyun oynuyorum. 9070XT yeri geliyor 5080 performansı veriyor. MFG şahsen gereksiz, illa olacaksada 2X kafi. Şu an 4K Ultra ayarlarda rahatlıkla oynatıyor 9070XT ve FSR 4 de gelişmiş durumda. Fiyat farkını göz önünde bulundurursak benim fikrim oyun oynayacak adamın boşuna fazla vermesine gerek yok. AMD'nin eksiği var tabii ki, teknoloji kısmında geriden gelen taraf oldu hep. Gerek yeni oyun desteği olsun, gerek FSR desteği olsun çok geç kalıyor. Ama bunlar ufak tefek kalıyor kartın fiyatı ve sunduğu performansa bakılınca.

10 bin TL fark az mı?

5070 Ti var bende de. Bu olanları gördükten sonra iyi ki almışım dedim. Evet, 9070 XT iyi bir kart ama tam olmuş diyemeyiz bu gidişle.