CyHaN_Atalay

Uzman
İyi sosyaller dilerim. Bazılarınız fark etmiştir ki ATS ve ETS 2'nin çok nadiren indirime giren "Ultimate Edition" sürümleri indirime girdi. ETS 2 Ultimate Edition belki alabilirim lakin hayatım boyunca hiç ATS oynamadım. ETS 2'nin yanında ATS Ultimate Edition alıp başlasam mı? Çünkü çok geniş oyun zevkim var ve piyasadaki yayıncıların oynadığı eli yüzü düzgün indie oyunları ve eski AAA ile yeni AAA oyunları alıyorum. Hatta Steam kütüphanemde 239 oyun var.

ETS ye güncelleme geldimi bilmiyorum.
Uzun zamandır açmıyorum. Açarsam arada bir ATS açıyorum.
Ama oynadığım dönemle kıyaslarsam. Bana göre; ETS de, ATS ye göre yollar daha boğucu. İç karartıcı. Diğer türlü çok farkı yok.

ETS ye güncelleme geldimi bilmiyorum.
Uzun zamandır açmıyorum. Açarsam arada bir ATS açıyorum.
Ama oynadığım dönemle kıyaslarsam. Bana göre; ETS de, ATS ye göre yollar daha boğucu. İç karartıcı. Diğer türlü çok farkı yok.
Çok güzel yazmışsın teşekkür ederim. Cidden bana da öyle gibi gelmişti ki doğrulamış oldum.

Bu aradaETS 2'ye güncelleme birkaç gün önce geldi ve sürüm 1.57 sürümü yayınlandı, senin de haberin olsun. Tekrardan teşekkürler :)

Alınabilir. Tır sürmeseniz bile yakında otomobiller geliyor gezersiniz.
Yani zaten ETS 2'de 191 saatim var yarısında çoğu tır kullanmakla geçti. Yani herhalde ATS'de de kullanırım diye düşünüyorum. Birde ETS 2'ye otobüslerde gelecek, ATS'de otobüs muhabbeti yoktu sanırsam. Ama ATS'nin havası farklı alırsam o açıdan alırım. Ama işte 40 dolar da harcamak hiç istemiyorum :D ETS 2'ye 15 dolar harcarken bile içim gidiyor ama en azından harita DLC'leri çok uyguna geliyor.