Pek ihtiyaçları yok. Pasaportları hâlâ çok güçlü. Vaktinde insanlar özgürlük ve ekonomik rahatlık için Amerika’ya gitmişti, şimdi de onlar Avrupa’ya gelir. :D
Ekonomik sorun yaşayacaklarını düşünmüyorum fakat öz Teksaslım bütün memleketi güney edecek gibi.

Tabi Sleepy Joe dedikleri adamdan Turp Reis'e geçmek istemek de cileden çıkmış Amerikan haklı için anlaşılabilir. Keske bazı baska ulkelerde de protesto amaçlı oy atilabilse...

Ekonomik sorun yaşayacaklarını düşünmüyorum fakat öz Teksaslım bütün memleketi güney edecek gibi.
Sorun sadece ekonomi değil. Kadınlar için ülkeyi Afganistan’a çeviriyorlar. Artık eş bulmak bile istemiyorlar. Ben olsaydım ben de istemezdim.

Kamala Kaliforniya'yı almış, eğer Orlando’yu alırsa işler tersine dönebilir.

Her başkan 2 kez görev yapabiliyordu değil mi ? Trump gelirse eğer son kez görev yapıp gidecek. Trump gibi birine oy verebiliyorsa bir toplum, onlar da bozulmuş, yozlaşmış demektir.

IMG_4247.webp

Kamala yaklaşıyor.

Amerika'daki ilk seçim sonuçları açıklanmaya başladı. Şu anda kadın düşmanı Trump önde gidiyor gibi gözüküyor fakat daha açıklanacak çok sonuç var.

Harris'i istiyorum ama Trump alacak gibi. Abi adam gerçek anlamda akıl hastası herkes adama oy atıyor.