Amerika Walmart'tan Ürün Sipariş Edilebilir mi?

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Merhaba, Türkiye'de bulunmayan ancak Walmart'ta satılan bir ürünü satın almak istiyorum. Ürünü sepete ekledikten sonra hesap açmamı istiyor. Telefon doğrulama kısmında muhtemelen numara +90 ile başladığı için SMS gelmiyor. 5sim.net gibi sitelerden tek kullanımlık telefon numarası alıp hesap açtıktan sonra Türkiye'ye sipariş verebilir miyim?

Maalesef. Zaten satışa açık olsa numaranızı girebilirdiniz.

@12578, Birkaç yerde sipariş eden görmüştüm, bu yüzden satın alınabiliyor diye aklımda kalmış.

@12578, Birkaç yerde sipariş eden görmüştüm, bu yüzden satın alınabiliyor diye aklımda kalmış.
Hocam alabilirsiniz de doğrudan değil. Amerikadanalisveris miydi neydi. O tarz siteler sayesinde alışveriş yapabilirsiniz. Ancak biraz kargo masrafı çıkıyor. Haberiniz olsun.

Hocam alabilirsiniz de doğrudan değil. Amerikadanalisveris miydi neydi. O tarz siteler sayesinde alışveriş yapabilirsiniz. Ancak biraz kargo masrafı çıkıyor. Haberiniz olsun.
Anladım teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…