Ardasan

Becerikli
Şikâyetvar gibi sitelerde şikâyetler görmekteyim. İnternet üzerinden sipariş verip sorun yaşayan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verilir, gece indirimi olur hep 00.00'dan sonra. 2 tane TV almıştım, sorunsuz.

İki defa internet sitesinden alışveriş yaptım, bir sorun yaşamadım. Gayet güzel paketlemişlerdi.

Sağ olun arkadaşlar, ben de bir kasa almayı düşünüyordum da ondan sordum. Bu arada indirim uygulamaya özel mi oluyor? Yoksa internette mi oluyor? Bilginiz var mı? Bir de indirimler ne zaman oluyor?
Verilir, gece indirimi olur hep 00.00'dan sonra. 2 tane TV almıştım, sorunsuz.
İki defa internet sitesinden alışveriş yaptım, bir sorun yaşamadım. Gayet güzel paketlemişlerdi.

Sağ olun arkadaşlar, ben de bir kasa almayı düşünüyordum da ondan sordum. Bu arada indirim uygulamaya özel mi oluyor? Yoksa internette mi oluyor? Bilginiz var mı? Bir de indirimler ne zaman oluyor?
Ben indirimlerde almamıştım, o yüzden bilemiyorum. En son indirim konusu 26 Şubat'ta açılmış. Genellikle akşam/geceleri oluyor galiba. Dün de ekran kartlarında indirim var mış. Farklı bir forumda konusu açılmış.

Ben indirimlerde almamıştım, o yüzden bilemiyorum. En son indirim konusu 26 şubat'ta açılmış. Genellikle akşam/geceleri oluyor galiba. Dün de ekran kartlarında indirim var mış. Farklı bir forumda konusu açılmış.

Çok teşekkür ederim.