senseiendo97

Üyecik
Annem 1 aylığına tatile gitti, arkadaşım da Dallas tarafında yaşıyor. PS5 almak istiyorum, Slim olursa daha iyi olur; daha hafif ve az yer kaplıyor diye. 300-350 dolar bandında bakıyorum. Hangi CFI kodlu versiyonlar alınır ve de arkadaşım bakmaya gittiğinde ne gibi testler yapsın, yardımcı olursanız sevinirim. Digital veya CD'li olması pek fark etmiyor benim için.

Annem 1 aylığına tatile gitti, arkadaşım da Dallas tarafında yaşıyor. PS5 almak istiyorum, Slim olursa daha iyi olur; daha hafif ve az yer kaplıyor diye. 300-350 dolar bandında bakıyorum. Hangi CFI kodlu versiyonlar alınır ve de arkadaşım bakmaya gittiğinde ne gibi testler yapsın, yardımcı olursanız sevinirim. Digital veya CD'li olması pek fark etmiyor benim için.
CFI 2016 veya 2116 bakabilir. Ayrıca indirimdeyken o paralara 0 Slim düşmüyor mu artık ya?

Son çıkan sürümün 2116 olması Gerekiyor. Ayrıca Avrupa ülkelerinden almak daha avantajlı oluyor; tax Free muhabbetinden dolayı daha ucuza gelebiliyor.

İkinci el alacaksa facebook market placeye'e bakması lazım. test ederkende:
Cihaz CD'liyse CD sürücüsü çalışıyor mu?
Fan sesi normal mi, aşırı ses yapıyor mu?
5-10 dakika oyun oynadıktan sonra kapanma veya aşırı ısınma oluyor mu?
Kolda drift sorunu veya başka bir arıza var mı?
Online banı bulunuyor mu?

Son çıkan sürümün 2116 olması Gerekiyor. Ayrıca Avrupa ülkelerinden almak daha avantajlı oluyor; tax Free muhabbetinden dolayı daha ucuza gelebiliyor.

İkinci el alacaksa Facebook market Placeye'e bakması lazım. Test ederkende:
Cihaz CD'liyse CD sürücüsü çalışıyor mu?
Fan sesi normal mi, aşırı ses yapıyor mu?
5-10 dakika oyun oynadıktan sonra kapanma veya aşırı ısınma oluyor mu?
Kolda drift sorunu veya başka bir arıza var mı?
Online banı bulunuyor mu?

Marketplaceden bakıyoruz genelde. CFI'yi mutlakaya sorayım mı satıcıya yoksa herhangi bir Slim olsa da olur mu?

O zaman dediğim kodlu sürümlere baksın alırken. 1 saat civarı oynasın almadan önce. Isınmadan dolayı kapanma vs. durumlar var mı gözlemlesin. Astro Bot oyununda DualSense'i tam olarak test etsin ayrıca.

Tamamdır çok teşekkürler.

Marketplaceden bakıyoruz genelde. CFI'yi mutlakaya sorayım mı satıcıya yoksa herhangi bir Slim olsa da olur mu?

Tamamdır çok teşekkürler.
Slimler genel olarak sorunsuz. Söylediğim kodlu versiyonlar en düzgünleri. Hatta bir ara şahit oldum, CFI-2016 garantili diye normal ilanlardan 2-3 fazlaya satıyorlardı.