Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu tür görüntüleri yayınlayan bir site veya kanal yok mu hepsine erişebileceğim?
Bu tür görüntüleri yayınlayan bir site yok mu hepsine erişebileceğim?
Tek bir yer bulamadım fakat linkteki youtube kanalında buna benzer içerikler var. Onun dışında redditte vs. bu tarz videoları paylaşan gruplar olabilir, polis bodycam vs. diye internette araştırma yaparsanız muhtemelen bulacaksınız.
PoliceActivity
The PoliceActivity channel is one of the leading informational platforms on YouTube for police related news and events, bringing you educational and informative content. Our goal is to provide an unfiltered and unbiased look into law enforcement. * This channel is made strictly for educational...
Hocam meraktan soruyorum ne yapacaksınız bunları
Hoşunuza mı gidiyor izlemek?
Son düzenleme:
Tek bir yer bulamadım fakat linkteki YouTube kanalında buna benzer içerikler var. Onun dışında redditte vs. bu tarz videoları paylaşan gruplar olabilir, polis bodycam vs. diye internette araştırma yaparsanız muhtemelen bulacaksınız.
![]()
PoliceActivity
The PoliceActivity channel is one of the leading informational platforms on YouTube for police related news and events, bringing you educational and informative content. Our goal is to provide an unfiltered and unbiased look into law enforcement. * This channel is made strictly for educational...www.youtube.com
Hocam meraktan soruyorum ne yapacaksınız bunları.
Hoşunuza mı gidiyor izlemek?
Meraktan hocam insan meraklanıyor.
Bu videoyu izlemistim cok enteresan. Sanirım kadinın psikolojik sorunlari var.