pEmirq

Becerikli
Selam arkadaşlar,
Amerikasepetim diye bi yerden Xbox Series X almayı düşünüyorum, fiyatı 428 dolar civarı, yani yaklaşık 17.400 TL falan. Daha önce buradan alan ya da deneyimi olan var mı? Gümrük işleri, kargoda sıkıntı falan yaşadınız mı?
Xbox Series X

Son düzenleme:
Selam gardaşlar,
Amerikasepetim diye bi yerden Xbox Series X almayı düşünüyorum, fiyatı 428 dolar civarı, yani yaklaşık 17.400 TL falan. Daha önce buradan alan ya da deneyimi olan var mı? Gümrük işleri, kargoda sıkıntı falan yaşadınız mı?
Xbox Series X

"Ürün fiyatına haricen kargo ve gümrük ödemeniz olacaktır. Bu masraflarınızı Whatsapp destek hattımızdan öğrenebilirsiniz."

Selam arkadaşlar,
Amerikasepetim diye bir yerden Xbox Series X almayı düşünüyorum, fiyatı 428 dolar civarı, yani yaklaşık 17.400 TL falan. Daha önce buradan alan ya da deneyimi olan var mı? Gümrük işleri, kargoda sıkıntı falan yaşadınız mı?
Xbox Series X

2014'lerde amerikapostam diye bir yerden bayagı malzeme getirtmiştim.
Hatta F. Donanımda deneyim paylasmak için konum olması gerek galiba.

Astarı yüzünden pahalıya gelir. Ücretler sayfasında sadece satış fiyatını yazınca bile çıkardığı sonuca bakın. Hani bu uçuk diye düşünemiyorum sonuçta ülkemize giren bireysel her ürün için 27 Avro sınırı var, üstü gümrük vergisine tabii. Konsolların ayrıca tabloda gümrük vergisi daha çok. Bu alışverişin karlı olması için ya gidip kendi yanınızda getirmeniz lazım ya da Türkiye'de olmayan bir ürün sipariş vereceksiniz ki değsin.

Dosya Ekleri

• 1754217863929.webp
    1754217863929.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 51
Astarı yüzünden pahalıya gelir. Ücretler sayfasında sadece satış fiyatını yazınca bile çıkardığı sonuca bakın. Hani bu uçuk diye düşünemiyorum sonuçta ülkemize giren bireysel her ürün için 27 Avro sınırı var. Konsolların ayrıca tabloda gümrük vergisi daha çok. Bu alışverişin karlı olması için ya gidip kendi yanınızda getirmeniz lazım ya da Türkiye'de olmayan bir ürün sipariş vereceksiniz ki değsin.

Kargo fiyatları aynen dediginiz gibi, oyle hatırlıyorum.
Ki o zamanlar gumruk tantanası 150 euro idi.