5707

Başarılı
Makaleler
4
IMG_20240419_024541.webp IMG_20240419_024505.webp

Bütün çizgiler beyaz ve aynı kalınlıkta. Çizgiler farklı kalınlıkta olunca göze hitap edebilir.

Artı -3 Eksi
Sizde nasıl etkisi var bilmiyorum, ben memnunum.
Sadece bende değil genel kanıtlanmış olarak etkisi var. Siyah zemin üzerine beyaz yazı gözü yorar. Okuma yaparken göz bebeğinin daha fazla büyümesine yol açar ve görüş netliğini de azaltır. Siyah zemin üzerine beyaz yazıya kısa bir süre için bile olsa maruz kaldıktan sonra duvara vs. baktığında hemen gözünün önünde yazının izlerini de görüyorsun. Tam beyaz çizgiler ya da yazılar yerine daha gri bir renk tercih edilirse bu etki azalıyor. Fonun da simsiyah olmaması iyi oluyor tabi ama konumuz amoled tema olduğu için fon siyah olmak zorunda o yüzden ona bir şey diyemiyorum.

Siyah zemin üzerine beyaz yazı gözü yorar.

Bu da bir süre sonra göz tembelliğine neden olur, gözler gün ışığı aldığı zaman ağrı yapmaya başlar. O yüzden ara ara beyaz tema kullanmak lazım veya ışık ile haşır neşir olunmalı.

Amoled temaları hiçbir zaman sevemedim.

Bu da bir süre sonra göz tembelliğine neden olur, gözler gün ışığı aldığı zaman ağrı yapmaya başlar. O yüzden ara ara beyaz tema kullanmak lazım veya ışık ile haşır neşir olunmalı.

Amoled temaları hiçbir zaman sevemedim.
Valla karanlık temayı çok uzun süre kullandığım için ara ara aydınlık temaya geçmek istediğimde gözlerimde şimşekler çakıyor artık. Doğru söylüyorsun. :/