tear

Üstün
Makaleler
34
Profiller ve forum içi görüntü açısından hoş olacağını düşünüyorum. Malum cadılar bayramı yakın.

IMG_3099.webp

Bu bir örnek tabii ki.

Artı -7 Eksi
Herhangi bir bayram vesaire için ayrıntılı, her şeyi değiştiren özel bir tema yapılması taraftarı değilim ama o güne özel logo değişebilir ya da yılbaşı temasında olduğu gibi kar yağması, profil fotoğraflarının üstünde kar birikintisi olması gibi ayrıntılar olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelse iyi olur. 1 günlük zaten. Sonra geri eski tema gelecek. Artıladım.

Yalnızca ortak bayramlar için bir şeyler yapılabilir diye düşünüyorum. Millî bayramlar gibi. Dinî ya da başkası fark etmez ortak herkesin kutladığı bir bayram değilse bence olamaz. Ben mesela Paskalya'yı kutlayabilirim ama forumda temasının yapılmasını istemem. Herkesin bayramı değil çünkü.

Öneride bir problem yok, foruma bir canlılık getirebilir diye yapılmış bir öneri beğenmiyorsanız eksileyip geçin. Tutup da cadılar bayramını bizim bayramlarla karşılaştırmaya gerek yok.

Önerideki problem şu, daha milli bayramlar yokken herhangi bir dini bayramın tema olarak eklenmesini ben doğru bulmuyorum. Duyar kasmak olduğunu da düşünmüyorum bunun.

Önerideki problem şu, daha milli bayramlar yokken herhangi bir dini bayramın tema olarak eklenmesini ben doğru bulmuyorum. Duyar kasmak da olduğunu düşünmüyorum bunun.
Dedim ya hocam doğru bulmuyorsanız eksileyin, olmadığını düşündüğünüz bayram ile ilgili öneri konusunu da siz açın. Bu tür karşılaştırmalar konuya zarar veriyor ve tartışma çıkarıyor. O yüzden gereksiz.

Profiller ve forum içi görüntü açısından hoş olacağını düşünüyorum. Malum Cadılar Bayramı yakın.

Eki Görüntüle 87309

Bu bir örnek tabii ki.

Halihazırda buna benzer bir öneri konusu zaten açık.

Bu tür sözde bayramlar artık dini ibadet değil seküler bir aktivitedir. Dünyanın her yerinde de böyle. Tema değil de ufak bir logo eklenebilir belki. Ya da yılbaşında gelen kar animasyonu gibi bir şey fena olmaz.