Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Makaleler
2
Merhaba, Techolay Sosyal için bir önerim var. Ağustos güncellemesine bakılırsa rapor yoluyla özel mesaj açma özelliği gelmiş. Benim fikrimce, özel mesajları kendimiz atabilelim fakat moderasyondan geçsin, sonra da onaylanırsa kişiye özel mesaj isteği gitsin onaylanırsa özel mesaj başlasın.
Görselleştirme:

Ozellikİstegi.webp

Pardon tam olmamış resim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -5 Eksi
Ağustos güncellemesine bakılırsa rapor yoluyla özel mesaj açma özelliği gelmiş.
Her zaman vardı, gerekli bir sebebi varsa biz DM açıyoruz kullanıcılar arası. Tabii DM'de olmaya devam ediyoruz bunu da eklemiş olayım.

Benim fikrimce, özel mesajları kendimiz atabilelim fakat moderasyondan geçsin, sonra da onaylanırsa kişiye özel mesaj isteği gitsin onaylanırsa özel mesaj başlasın.
Sadece ilk mesaj onaydan geçecekse saçma ve suistimale açık, her mesaj geçecekse de denetime yük bindireceğinden saçma ve gereksiz. Hem özel mesajın her içeriğini biz göreceksek pek de özel olmuyor, gereksinimleri karşılıyorsa profil mesajları en sağlıklısı olacaktır.

DM olmayan forum olması çok saçma. Artık yıl olmuş 2025 hâlâ DM yok.
Forumlar özel mesajlaşmalar için değil, bir konuda yardım almak, öneri almak, bir konu hakkında tartışmak vs. şeyler için var. DM için sosyal medya platformlarını kullanabilirsiniz.:thumbsup:

Sonuç olarak bilgi paylaşımı yapıyoruz ve bu bilgi paylaşımının kalıcı ve herkes tarafınca erişilebilir olması bence daha önemli. Özel olarak yapılacak bilgi alışverişlerinin ücretli alacağınız herhangi bir destekten farkı olacağını düşünmüyorum. Şu anki düzenin korunması daha iyi olacaktır.

Böyle bir özelliğin gelmemesi gerektiğini düşünüyorum. İsmini vermeyeyim ama başka bir forumda DM özelliği var. DM'den yardımlaşma olayının alası dönüyor. Daha az önce 2 tane özel mesaj geldi bana, konu açmaları gerekirken oradan yardım istiyorlar. :)

Buraya gelirse aynı şeyin burada da yaşanacağı kesin.