ARDAKK Çalışkan Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 6 16 Temmuz 2025 #1 Yeni bir SSD aldım ana diskim olarak kullanmak için, flash belleğim yok o yüzden Windows kuramadım. Ben de diski klonladım fakat BIOS'taki ayarı değiştirsem de hala bilgisayar C diski üzerinden açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2025
Yeni bir SSD aldım ana diskim olarak kullanmak için, flash belleğim yok o yüzden Windows kuramadım. Ben de diski klonladım fakat BIOS'taki ayarı değiştirsem de hala bilgisayar C diski üzerinden açılıyor.
Çözüm 2 2 20424 16 Temmuz 2025 2. Tane Boot Manager var sistemde yer değiştirdik değişmesi gerekiyordu yine değişmemiş, bunu net çözmek için eski diski sökmeniz lazım. Yeni diskten boot ederse o zaman eski diski diskpart ile sıfırlarsınız.
2. Tane Boot Manager var sistemde yer değiştirdik değişmesi gerekiyordu yine değişmemiş, bunu net çözmek için eski diski sökmeniz lazım. Yeni diskten boot ederse o zaman eski diski diskpart ile sıfırlarsınız.
KS KS ARDAKK Çalışkan Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 6 17 Temmuz 2025 #21 20424 dedi: 2. tane Boot Manager var sistemde yer değiştirdik değişmesi gerekiyordu yine değişmemiş, bunu net çözmek için eski diski sökmeniz lazım. Yeni diskten boot ederse o zaman eski diski diskpart ile sıfırlarsınız. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkürler sorunu eski diski biçimlendirip kurtarma kısmından formatlayarak çözdüm. Artı 0 Eksi
20424 dedi: 2. tane Boot Manager var sistemde yer değiştirdik değişmesi gerekiyordu yine değişmemiş, bunu net çözmek için eski diski sökmeniz lazım. Yeni diskten boot ederse o zaman eski diski diskpart ile sıfırlarsınız. Genişletmek için tıkla... Yardımın için teşekkürler sorunu eski diski biçimlendirip kurtarma kısmından formatlayarak çözdüm.