Screenshot_20261010-172846.webp

Biraz düzenledim, ikon paketleri ekledim ve artık Liquid Glass :D

iOS'den geçince Android arayüzü hoşuma gitmedi; ben de el attım biraz. Sizce nasıl olmuş?

Dynamic Island dediğimiz şey telefonun kendisinde vardı onu ben eklemedim.

Liquid Glass çıktığında eleştirildi ama Android tayfa şu an onu yapmak için uğraşıyor. Dinamik ada fikri herkes tarafından "Bu ne biçim şey?" diye tartışıldı; şimdi Android çalıştıran markalar telefonlarına koyuyor. Bir de Apple teknolojiye yön veriyor deyince kızıyorsunuz.

İkonlar gayet güzel gözüküyor. Arka plan görseli hoşuma gitmedi bir tek. Daha minimalist ve sade bir şey, o ikonlarla beraber daha elegant görünebilir. Görseldeki kumlar ikonların arkasına denk geldiğinde kötü gözükmüş.

Liquid Glass çıktığında eleştirildi ama Android tayfa şu an onu yapmak için uğraşıyor. Dinamik ada fikri herkes tarafından bu ne biçim şey diye tartışıldı şimdi Android çalıştıran markalar telefonlarına koyuyor. Bir de Apple teknolojiye yön veriyor deyince kızıyorsunuz.

İkonlar gayet güzel gözüküyor. Arkaplan görseli hoşuma gitmedi bir tek. Daha minimalist ve sade bir şey o ikonlarla beraber daha elegant görünebilir.
Ben uzun yıllar iOS kullandım hocam özenme gibi bir durum yok. Androide geçmek için bazı sebeplerim vardı geçtim ve alıştığım arayüze benzetmek istedim.