Eki Görüntüle 284571

Düzenlenmemiş hali bu falan arayüzün. Bu hiç hoşuma gitmemişti.
Bu kanalda bir sürü içerik var arayüzünüz için. Tema kurun bence.

[MEDIA=tiktok]7593310446183058708[/MEDIA]
[MEDIA=tiktok]7660068416610651410[/MEDIA]
[MEDIA=tiktok]7669041850275187975[/MEDIA]
[MEDIA=tiktok]7673437017539218695[/MEDIA]
[MEDIA=tiktok]7676022434679606536[/MEDIA]
Temayla bayağı iyi oluyor ama bağlantıları yüklemiyor ki. Rapor attım DM'den yollasınlar olabiliyorsa.

Bence gayet iyi olmuş. Yani sade değil lakin yine de iyi dengelenmiş bence baya. Açıkçası launcher ve işletim sistemi muhabbetlerine girecek kadar bilgim yok, sadece görüntü olarak söylüyorum.

Liquid Glass çıktığında eleştirildi ama Android tayfa şu an onu yapmak için uğraşıyor. Dinamik ada fikri herkes tarafından "Bu ne biçim şey?" diye tartışıldı; şimdi Android çalıştıran markalar telefonlarına koyuyor. Bir de Apple teknolojiye yön veriyor deyince kızıyorsunuz.

İkonlar gayet güzel gözüküyor. Arka plan görseli hoşuma gitmedi bir tek. Daha minimalist ve sade bir şey, o ikonlarla beraber daha elegant görünebilir. Görseldeki kumlar ikonların arkasına denk geldiğinde kötü gözükmüş.
Bu araba kırmızı, demek ki tüm arabalar kırmızı ahhh post :facepalm:

Bu araba kırmızı, demek ki tüm arabalar kırmızı ahhh post :facepalm:
Sence verdiğim örnekler kırmızı araba kadar basit mi? Dinamik ada ve Liquid Glass taklidinden bahsediyorum.
IMG_0681.webp

Al şu attığım ekran görüntüsü de Android kitlesinin durumunu özetliyor. :)

Sence verdiğim örnekler kırmızı araba kadar basit mi? Dinamik ada ve Liquid Glass taklidinden bahsediyorum.Eki Görüntüle 284619

Al şu attığım ekran görüntüsü de Android kitlesinin durumunu özetliyor. :)
Markacılık yapmanın anlamı yok. Dynamic Island kullanışlı bir özellikti markalar kendine uyarladı. Tıpkı Apple'ın Androidden onlarca uyarladığı özellik gibi. Bundan daha 6 yıl öncesine kadar safariden dosya bile indiremiyorduk.