Ana sayfada gözükecek kategorileri seçme özelliği eklenebilir. Bu sayede görmek istemediğimiz konulardan uzak kalırız. Şahsen benim ana sayfada görmek istemediğim birçok kategori var.
Selam. Size bir şey soracağım, sizce gördüğümüz bir konuyu göz ardı etme gibi bir seçenek getirilmeli mi? Atıyorum ben siyaset hakkında bir konudan rahatsız oldum. O konuyu göz ardı edebilmeliyim. Size getirilmeli mi?
Selam. Size bir şey soracağım, sizce gördüğümüz bir konuyu göz ardı etme gibi bir seçenek getirilmeli mi? Atıyorum ben siyaset hakkında bir konudan rahatsız oldum. O konuyu göz ardı edebilmeliyim. Size getirilmeli mi?
Aradaki farkı tam kavrayamadım hocam. Sanırsam siz göreceğimiz değil de görmek istemediğimiz kategorileri seçmeyi diyorsunuz. Eğer tahmin ettiğim gibiyse hemen hemen aynı zaten.
Bunun üzerine sağlık kategorisinde; yok şuram şöyle mi, yok memişkolarım nasıl, yok boyum şöyle yapsam uzar mı gibi alt tarafı doktora gidip sorulacak ve bilgi alınacak konuları burada açmamaları için öneri sunsam mı diye düşünmedim değil.