Ana sayfada gözükecek kategorileri seçme özelliği eklenebilir. Bu sayede görmek istemediğimiz konulardan uzak kalırız. Şahsen benim ana sayfada görmek istemediğim birçok kategori var.
Detaylar
Kim cevapladı?Mantıklı bir öneri, özellikle az önce açılan felsefe konuları serzenişi sonrası.
Alt alta, kendiminde açtığı dahil 5 felsefe konusu var.Mantıklı bir öneri, özellikle az önce açılan felsefe konuları serzenişi sonrası.
Mantıklı bir öneri, özellikle az önce açılan felsefe konuları serzenişi sonrası.
Hocam peki teknik olarak uygulanabilme imkanı var mı? XenForo'dan pek anlamam da.
Bunun yerine göz ardı özelliği gelmesi daha mantıklı. Zaten istenmeyen kategori sayısı, istenilen kategori sayısından daha az.
techolay.net
Uygulandı: Konuyu göz ardı etme getirilmeli
Selam. Size bir şey soracağım, sizce gördüğümüz bir konuyu göz ardı etme gibi bir seçenek getirilmeli mi? Atıyorum ben siyaset hakkında bir konudan rahatsız oldum. O konuyu göz ardı edebilmeliyim. Size getirilmeli mi?
Physic
Üstün
Hocam peki teknik olarak uygulanabilme imkanı var mı? XenForo'dan pek anlamam da.
XenForo da yapılabilir bir eklentiyle.
Bunun yerine göz ardı özelliği gelmesi daha mantıklı. Zaten istenmeyen kategori sayısı, istenilen kategori sayısından daha az.
Selam. Size bir şey soracağım, sizce gördüğümüz bir konuyu göz ardı etme gibi bir seçenek getirilmeli mi? Atıyorum ben siyaset hakkında bir konudan rahatsız oldum. O konuyu göz ardı edebilmeliyim. Size getirilmeli mi?techolay.net
Aradaki farkı tam kavrayamadım hocam. Sanırsam siz göreceğimiz değil de görmek istemediğimiz kategorileri seçmeyi diyorsunuz. Eğer tahmin ettiğim gibiyse hemen hemen aynı zaten.
@Recep Baltaş Biz buna istinaden kategori göz ardı etmenin gelmesini istiyorduk zaten. Moderasyondan pek ses çıkmadı ama.
- Makaleler
- 4
Tabii. Bunun konusunu açmıştım ama belli ki arkada kaldı bu öneri anlaşılan.Bunun yerine göz ardı özelliği gelmesi daha mantıklı. Zaten istenmeyen kategori sayısı, istenilen kategori sayısından daha az.
Selam. Size bir şey soracağım, sizce gördüğümüz bir konuyu göz ardı etme gibi bir seçenek getirilmeli mi? Atıyorum ben siyaset hakkında bir konudan rahatsız oldum. O konuyu göz ardı edebilmeliyim. Size getirilmeli mi?techolay.net
Bunun üzerine sağlık kategorisinde; yok şuram şöyle mi, yok memişkolarım nasıl, yok boyum şöyle yapsam uzar mı gibi alt tarafı doktora gidip sorulacak ve bilgi alınacak konuları burada açmamaları için öneri sunsam mı diye düşünmedim değil.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-