Anakart, BIOS "Performance" kısmında ömür kısalma uyarısı veriyor

Merhaba, ilk öncelikle performans ayarlarında birkaç değişiklik yapacakken bu uyarıyı aldım. Sizce evet demeli miyim yoksa bu riski almayayım mı? Çünkü bilgisayar bozulursa bir daha bana bilgisayar almazlar, o yüzden korkuyorum. Sizce evet demeli miyim?

Anakart: Intel DQ67OW.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orada yapacağınız ayarlar overclock ayarları olacağı için öncesinde uyarıyor sadece, evet dersen ama overclock yapmazsan bir şey olmaz. Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz performance sekmesinde?

Orada yapacağınız ayarlar overclock ayarları olacağı için öncesinde uyarıyor sadece, evet dersen ama overclock yapmazsan bir şey olmaz. Tam olarak ne yapmak istiyorsunuz performance sekmesinde?

RAM mhzleri fullemek istiyorum. Sıkıntı olmaz mı?

RAM mhzleri fullemek istiyorum.
Direkt yapabileceğiniz bir işlem değil bu, RAM bunu desteklemiyorsa olmaz, 2011'den kalma bir anakarta takılan RAM'den desteklemesini beklemiyorum. Eğer yaparsanız sistem bozulmaz ama açılmayabilir BIOS reset yapana kadar veya açılsa da stabil olmaz sürekli mavi ekran verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…