user427696a
Uzman
Eski anakarta yanlış BIOS yükledikten sonra aynı anakarttan aldım.
Anakart: MSI G41M-P26
Fakat hiçbir şekilde görüntü alamadım. Ayni zamanda parçaları da doğru takdigimdan cok emin olamadım ilk parçaları taktığımda fanlae çok daha fazla sesli çalıştı aynı zamanda güç düğmesinin ışığı yapmıyordu ve ondan kapanmıyordu. Belirli parçaları değiştirdikten sonra bu sorun düzeldi fakat hiç görüntü alamıyorum(ilk denemedede alamiyordum).
Goruntu kartından şüpheleniyorum ama maalesef test edemiyorum. Cünku anakartın kendi onboard girişi VGA ve nedense monitörün VGA kablo takinca ekranında hep.
"Kabloyu kontrol edin" yazıyor bu uyarının üstündede "Digital" yaziyor.
Bazı aklımdaki şeyler.
Donanım.
Anakart: MSI G41M-P26
Fakat hiçbir şekilde görüntü alamadım. Ayni zamanda parçaları da doğru takdigimdan cok emin olamadım ilk parçaları taktığımda fanlae çok daha fazla sesli çalıştı aynı zamanda güç düğmesinin ışığı yapmıyordu ve ondan kapanmıyordu. Belirli parçaları değiştirdikten sonra bu sorun düzeldi fakat hiç görüntü alamıyorum(ilk denemedede alamiyordum).
Goruntu kartından şüpheleniyorum ama maalesef test edemiyorum. Cünku anakartın kendi onboard girişi VGA ve nedense monitörün VGA kablo takinca ekranında hep.
"Kabloyu kontrol edin" yazıyor bu uyarının üstündede "Digital" yaziyor.
Bazı aklımdaki şeyler.
- Normalde ekran kartida onboard da çalışıyordu ancak şu an çalışmıyor.
- Analart değişimden önce yani belirli bir zaman önce ekrana yine goruntu gelmiyordu.
- Şu anda eski anakartlada açılışta bir bip sesi gelip goruntu geliyordu fakat bunda bip sesi gelmesine rağmen gelmiyor(sesler aynı bip sesi)
- Bazen guc düğmesine bastığımda önce fanlar 2sn dönüp duruyor (güç sanırım gidiyor)sonra hemen tekrar çalışmaya başlıyor.
- Belirli internette gördüğüm PC çalışıyordu goruntu gelmiyor konularına baktım ancak çözüm bulamadim ben bunun için ne yapabilirim?
Donanım.
- Ms 7592 G41M-P26
- GT210.
- Core 2 Quad Q9400.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: