Anakart iade süreci

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan demjr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 119
  • Etiketler Etiketler
    anakart

demjr

Becerikli
Arkadaşlar merhaba, ben Amazon'dan 29 Nisan'da Gigabyte B850M Force Wi-Fi 6E anakart aldım ve ürün geldiği zaman abim kontrol etmiş, fakat kendisi pinin yamuk olduğunu görmemiş.

Ben de açıp bakayım dedim ve pinin yamuk olduğunu gördüm. Hemen 1 Haziran tarihinde iade işlemlerini başlattım, fakat depo iadeyi kabul etmedi. Anakartı kesinlikle kullanmadım. İşlemci koyma yerinin plastik koruması bile duruyor. Bu durumda ne yapmam gerekiyor, yardımcı olabilecek var mı?

1 aydan fazla süre geçmiş. Ayrıca ilk 2 hafta bakıp kontrol etmeniz lazımdı. Garanti servisine gönderip iade veya değişim kağıdı almaya çalışın.

Tüketici haklarına başvur biraz sancılı olur ama anakartın elinde kalmasından iyidir.

1 aydan fazla süre geçmiş. Ayrıca ilk 2 hafta bakıp kontrol etmeniz lazımdı. Garanti servisine gönderip iade veya değişim kağıdı almaya çalışın.
Hocam, ben itopyadan anakart aldım iade olur diye. Elimdeki anakartı geri vereyim İtopya'ya?

Arayıp sorun. İletişim seçenekleri sitede mevcut. Eğer fabrikasyon hatası varsa zaten iade alırlar.
Yok hocam anlamadınız. Ben Amazon'dan anakart aldım ve bozuk çıktığı için iadeye gönderdim. Sonra yeni bir anakart aldım İtopya'dan, o gönderdiğim anakartın para iadesi olur diye.

Yok hocam anlamadınız. Ben Amazon'dan anakart aldım ve bozuk çıktığı için iadeye gönderdim. Sonra yeni bir anakart aldım İtopya'dan, o gönderdiğim anakartın para iadesi olur diye.
Ha... Eğer ödeyecek durumunuz yoksa ve iade edebiliyorsanız edin. Bozuk anakartınızın iadesi için THH'ne başvurun.

Ha... Eğer ödeyecek durumunuz yoksa ve iade edebiliyorsanız edin. Bozuk anakartınızın iadesi için THH'ne başvurun.
Sizin dediğiniz gibi bir garantiye başvuru yapayim eğer olumlu sonuçlanmazsa sağlık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…