17 Mart tarihinde InStreet mağazasından 2.500 TL tutarında Reebok marka bir spor ayakkabı aldım. Ayakkabıyı aldığımdan beri yıpranacak diye doğru düzgün giymedim bile. Tam 1 ay olmadan ayakkabının tek çiftinin kenarı yapışkanlarından açılmaya başladı. Ben de yarın aldığım yere götüreceğim. InStreet'te bu süreç nasıl işliyor?
Detaylar
Kim cevapladı?Zamanında bir mazadan aldığım ayakkabıyı 2 hafta sonra başka bir mazadan değişim yapabilmiştim. Aldığım mağazaya götürmediğimden iade almadılar ama genel olarak sorun çıkartmamışlardı.17 Mart tarihinde InStreet mağazasından 2.500 TL tutarında Reebok marka bir spor ayakkabı aldım. Ayakkabıyı aldığımdan beri yıpranacak diye doğru düzgün giymedim bile. Tam 1 ay olmadan ayakkabının tek çiftinin kenarı yapışkanlarından açılmaya başladı. Ben de yarın aldığım yere götüreceğim. InStreet'te bu süreç nasıl işliyor?
17 Mart tarihinde InStreet mağazasından 2.500 TL tutarında Reebok marka bir spor ayakkabı aldım. Ayakkabıyı aldığımdan beri yıpranacak diye doğru düzgün giymedim bile. Tam 1 ay olmadan ayakkabının tek çiftinin kenarı yapışkanlarından açılmaya başladı. Ben de yarın aldığım yere götüreceğim. InStreet'te bu süreç nasıl işliyor?
Fiş, fatura goturerek inceletmek istiyorum demeniz yeterli.
Firma maalesef giyilen güne bakmıyor inceleme denilen bir süreci var sen ürünü götürüyorsun gerekli evrakları doldurup firmaya inceleme süreci için yolluyorlar. Mesela A mağaza şubesinden aldığın ayakkabıyı B mağaza şubesinden de aynı şekilde inceleme için gönderebilirsin.17 Mart tarihinde InStreet mağazasından 2.500 TL tutarında Reebok marka bir spor ayakkabı aldım. Ayakkabıyı aldığımdan beri yıpranacak diye doğru düzgün giymedim bile. Tam 1 ay olmadan ayakkabının tek çiftinin kenarı yapışkanlarından açılmaya başladı. Ben de yarın aldığım yere götüreceğim. InStreet'te bu süreç nasıl işliyor?
Biraz fazla şikayetçi ve huzursuz ol gerekirse usandır mağazakileri inan işine yarar.
Firma maalesef giyilen güne bakmıyor inceleme denilen bir süreci var sen ürünü götürüyorsun gerekli evrakları doldurup firmaya inceleme süreci için yolluyorlar. Mesela a mağaza şubesinden aldığın ayakkabıyı b mağaza şubesinden de aynı şekilde inceleme için gönderebilirsin.
Biraz fazla şikayetçi ve huzursuz ol gerekirse usandır mağazakileri inan işine yarar.
Tüketici hakem heyetine taşıyacağım ilgilenilmezse.
Firmalar genelde korkuyor bu durumdan bunu da izah edin.Tüketici hakem heyetine taşıyacağım ilgilenilmezse.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-