Yawing

Uzman
Sistem parçalarını komple yeniliyorum ancak ön panel kabloları yeni sipariş ettiğim anakarta uyar mı uymaz mı tereddütüm var. Sipariş ettiğim anakart Gigabyte H610M K LGA 1700. Ön panel kablolarım aşağıdaki fotoğraftaki gibi.

Screenshot_20250530_180214_ChatGPT.webp

images.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Ön panel kabloları standarttır, sadece anakart üzerindeki yerleri değişebilir, ona da kılavuzundan bakıp takarsınız.

Ön panel kabloları standarttır, sadece anakart üzerindeki yerleri değişebilir, ona da kılavuzundan bakıp takarsınız.

Ama beni düşündüren şey oldu. Videolarını izlediğim insanlar hep parça parça küçük kablolarla yapıyordu. Benimkinler büyük, toplu onlara göre biraz.

Küçük olan kablolar front panel diye geçer, kılavuzda front panel soketine tek tek takılır, sizde takılı olduğu için tek soketmiş gibi görünebilir.

Artık tek soket olarak gelebiliyor ön panel kabloları, iki türlü de tek sokete takılacak.

Ön panel kabları kasadan geliyor. Bir de kasa üzerine takılan RGB/ARGB gibi donanımlar da olabiliyor. Bazı CPU soğutucuların falan ön panel USB bağlantısı da olabiliyor. Endişe edecek durum gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• 20250531_094224.webp
    20250531_094224.webp
    3 MB · Görüntüleme: 53