Bir de @Ayhan Dönmez abinin fikrini alsam da ona göre hazır anakartlar indirimdeyken geçeyim abi. Dediğini deneyeceğim teşekkürler.

1775472532010.webp

1775472560615.webp

@Mr. Falcon Arkadaşlar zaten gerekli tavsiyeleri vermiş, sende gecikme görünmüyor. Üsttekine ek olarak alttaki kısmı da bu şekilde dene. @SunseTTime 'da denediğimiz birçok yöntem vardı, kendisi iletir. BIOS'tan ASPM ayarlarını bulup devre dışı bırak. ErP ayarı mevcutsa Enabled dene. Çok alakası yok dediğim gibi, denersin. Port bazında gecikme olmamalı, ben kendi adıma yaşamadım. Kablosuz vs. ise belki etkiler. BT/Wi-Fi kullanmıyorsan BIOS'tan kapalı konumda tut yine. Sürücü bazında problemler var. Gecikme hissiyatı verebilir.

@STama RAM ayarlarına ek olarak BT/WF aktifleştirdiğinde oyun oynayamıyor mesela. Drop, gecikme vs. kaynağı, Frametime bozuyor. MSI kartlarda sorun. Gigabyte tarafını bilmiyorum.

Toparlarız konuyu bakalım, senin bu gamepadler dongle ile mi çalışıyor kablosuz?
@STama frametime muhabbeti doğru, dxgkernel muhabbeti var sadece MSI anakarta özel değil hocam @Ayhan Dönmez.
  • Wi-Fi Ethernet ne varsa Realtek sürücüsünü güncelle sürüm aynı olsun fark etmez, kurulu olanı kaldır; sistemi yeniden başlat öyle kur.
  • Gösterdiğim Aygıt Yöneticisi ayarlarını yaptın, ayhan hocanın gösterdiği ayarları da yaptın.
  • BIOS ayarlarınıda yaparsın.
  • V-Sync ayarını kapattın, FPS sabitle, monitör 240 Hz ise 235 FPS sabitleyip yap testi. @Mr. Falcon.

Son düzenleme:
Toparlarız konuyu bakalım, senin bu gamepadler dongle ile mi çalışıyor kablosuz?
@STama frametime muhabbeti doğru, dxgkernel muhabbeti var sadece MSI anakarta özel değil hocam @Ayhan Dönmez.
  • Wi-Fi Ethernet ne varsa Realtek sürücüsünü güncelle sürüm aynı olsun fark etmez, kurulu olanı kaldır; sistemi yeniden başlat öyle kur.
  • Gösterdiğim Aygıt Yöneticisi ayarlarını yaptın, ayhan hocanın gösterdiği ayarları da yaptın.
  • BIOS ayarlarınıda yaparsın.
  • V-Sync ayarını kapattın, FPS sabitle, monitör 240 Hz ise 235 FPS sabitleyip yap testi. @Mr. Falcon.
Test sonuçları kötü mü abi?