SunseTTime

Uzman
Makaleler
1
Yer
Fethiye
Herkese merhaba, bugün yeni anakart ve PSU siparişlerim geliyor. Yeni anakart ve PSU'yu bilgisayarcı tanıdığa taktıracağım. Tanıdık olduğu için bir şey almak istemeyebilir fakat emeğe saygısızlık olsun istemem. Normalde bu tarz bir montaj işlemi ne kadar tutar arkadaşlar?

Şimdiden teşekkürler.

Anakart takmak neredeyse sıfırdan bilgisayar toplamaya eş değer. Hatta neredeyse değil bildiğin sıfırdan toplama. Ben şahsen sıvı soğutma yoksa 500 TL'ye yapıyorum. Sıvı soğutma varsa 700 TL.

Kabloları özenle toplayıp kelepçeleyip kasanın içini düzenli bağlantılı teslim edecekse 500-1000 arası bir fiyatı var. Ama dümdüz kasaya yerleştirecekse ücret vermeseniz de olur bir çay çorba kahve ısmarlayın.

Kabloları özenle toplayıp kelepçeleyip kasanın içini düzenli bağlantılı teslim edecekse 500-1000 arası bir fiyatı var. Ama dümdüz kasaya yerleştirecekse ücret vermeseniz de olur bir çay çorba kahve ısmarlayın.
Kasayı Tebilon'dan aldım kablolar açıkta bile durmuyor çok güzel kurmuşlardı. Sadece eski anakart ve PSU çıkarılıp yerine yenileri takılacak. Tabii ki eski RAM, SSD, işlemci ve ekran kartı da geri montajlanacak.

Son düzenleme: