Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.
4-5 saat oyun oynayip ardindan hemen bilgisayari kapatirsaniz zaten bozulmama gibi sansi yok. Ileride illaki bozulacak bir yerleri. Gaming laptoplar oyle pat diye kapatilacak cihazlar degil. Oyununuzu oynayin sonra 5 dakika bekleyin fanlar laptobun icindeki o sicakligi bir atsin disariya iyice bir sogutsun. Bu gaming laptop kullanmanin en buyuk püf noktalarindan biridir.
Bu arada lenovo loq cihazlari hosuma gidiyordu oneririrdim bu yazilanlari gordukten sonra biraz fikrim degisti gibi. Bence en iyi gaming laptop cihazlafi nitro 16 serisi ve MSI Raider, sword modelleri. Bunlarin kasalari neredeyse ayni kalın kasalar. Saglam olurlar.
Normalde 5 dakika fazla bir bekleme süresi bence ona takıldılar. 2 3 dakika içinde soğur normal bir oyuncu laptopu, fanlar atar sıcaklığı zaten o ısıyı 2 3 dakika da atamıyorsa sen kapatmadan önce 5 dakika bekliyorsan ısı atılsın diye o laptop patlar elinde 5 dakika da soğumayan laptoptan korkmak lazım derim. Klavye veya kasa soğumuyor diyorsan 5 dakika da o pek önemli değil önemli olan çiplerin soğuması işlemci ile ekran kartının.
Bende mesajınızı beğenmişim ama tekrar okuyunca komik geldi, Lenovo çok seviyordum ama yorumlardan vazgeçtim. Daha öner istersen yani özellikle i5 12450HX olan çok fazla indirime giriyor.
Traktör veya Tır motoru soğutmuyorsun sonuçta anlamışsındır umarım.
Açtığınız konu da servislerin geçici çözüm olarak anakartı ısıtıp gönderme durumlarının da olabileceğinden bahsetmişsiniz. Belki ilk başta bunu yapmış olabilirler.
Ellerinde anakart vardir hemen degistirip yollamislardir, eger sorun sık yasanan bir sorun ise servisler ellerinde anakart bulundurmaya calisiyorlar. Soyledigin gibi bir seyin olmasi Monster'i bilmem ama iyi bilinen diger markalarda neredeyse imkansiz.
Bu arada donanimin hizli sogumasindasa yavas yavas sogumasi daha iyidir, surekli cok isinip cok hizli soguma olursa soguk lehim (lehimin icinde hava kabarciklari olusmasi) probleminin gorulme olasiligi yukseliyor.
Bu arada donanimin hizli sogumasindasa yavas yavas sogumasi daha iyidir, surekli cok isinip cok hizli soguma olursa soguk lehim (lehimin icinde hava kabarciklari olusmasi) probleminin gorulme olasiligi yukseliyor.
Genelde hemen kapanmadigindan kapanirken biraz süre geçiyor, hem o sırada da fanları çalıştırıyor. Yeterli diye görüyorum ancak yine de risk var. Bir lehim topçuğu bile tüm anakarta sebep oluyor, post etmemesine sebep oluyor cihazın.
Genelde hemen kapanmadigindan kapanirken biraz süre geçiyor, hem o sırada da fanları çalıştırıyor. Yeterli diye görüyorum ancak yine de risk var. Bir lehim topçuğu bile tüm anakarta sebep oluyor, post etmemesine sebep oluyor cihazın.
İstesen bile oyundan çıkar çıkmaz kapanmıyor çoğu laptop bu ofis laptopumda da böyleydi oyun laptopunda da böyle o yüzden bekleyelim soğusun falan cihaz biraz farklı bir düşünce gibi geldi bana.
Merhaba, geçmiş olsun. Ben ürünü kullanmaya devam ediyorum. Lenovo yetkilisiyle görüştüğümde, aynı arızanın 3. kez tekrarlaması durumunda sıfırıyla değişim veya para iadesi talep edilebileceğini söylediler. Eğer alalı 6 ay geçmediyse ürünü iade etmeyi deneyin, 6 ayı geçtiyse mecbur servise gönderin, ürünü tamir etsinler. Bunlar dışında yapılabilecek pek bir şey yok.
Bu arada cihazın tam modelini paylaşabilir misiniz? (işlemci / ekran kartı vb.)
Ayrıca bu arıza ilk kez mi meydana geldi, yoksa daha önce de garantiye gitmiş miydi?