Yeni bir bilgisayar aldım ve anakartında bluetooth özelliği bulunuyor. Kablosuz kulaklığımı bağladığımda ses sürekli kesiliyor, bazen ise hiç gelmiyor. Kulaklığı farklı açılarda tuttuğumda durum değişiyor. Eski bilgisayarımda bluetooth özelliği yoktu, bu yüzden internetten bir bluetooth USB adaptörü almıştım ve o kusursuz çalışıyordu. Bu USB adaptörünü şimdi yeni bilgisayara taktım, fakat anakarta dahil olan Intel bluetooth, cihaz yöneticisinde uyarı verdi ve çalışmamaya başladı.
USB adaptörüyle kulaklığımı ya da diğer cihazları bağlamaya çalıştım ancak başarılı olamadım. Telefonuma ise garip bir şekilde bağlandı. Kulaklığı aygıtlardan çıkarmaya çalıştım ancak çıkmadı. USB adaptörünü çıkardıktan belirli bir süre sonra Intel bluetooth düzeldi. Anakartın yanında bir Wi-Fi anteni bulunuyor.
Onu takarsam durum düzelir mi acaba? Ya da en azından USB adaptörünü nasıl çalışır hale getirebilirim?
USB adaptörüyle kulaklığımı ya da diğer cihazları bağlamaya çalıştım ancak başarılı olamadım. Telefonuma ise garip bir şekilde bağlandı. Kulaklığı aygıtlardan çıkarmaya çalıştım ancak çıkmadı. USB adaptörünü çıkardıktan belirli bir süre sonra Intel bluetooth düzeldi. Anakartın yanında bir Wi-Fi anteni bulunuyor.
Onu takarsam durum düzelir mi acaba? Ya da en azından USB adaptörünü nasıl çalışır hale getirebilirim?