R richxx Uzman Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 64 Beğeniler 10 3 Mart 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Anakartım bozuk çıktı, değişim için gönderdim ve yenisi gelecek. Ancak SSD’de hâlâ Windows yüklü. Acaba tekrar Windows kurmam gerekir mi? Nasıl olacak? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2025
Arkadaşlar merhaba. Anakartım bozuk çıktı, değişim için gönderdim ve yenisi gelecek. Ancak SSD’de hâlâ Windows yüklü. Acaba tekrar Windows kurmam gerekir mi? Nasıl olacak?
MechaAti Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 1.399 Makaleler 1 Çözümler 10 Beğeniler 1.548 3 Mart 2025 #2 Aynı model ise pek gerek yok ama farklı ise bence temiz yukleme yapın. Sürücü uyumsuzluğu gibi sorunlar çıkmasın.
Aynı model ise pek gerek yok ama farklı ise bence temiz yukleme yapın. Sürücü uyumsuzluğu gibi sorunlar çıkmasın.
sawyerford Üstün Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 1.225 Çözümler 7 Beğeniler 832 Yer 4 8 15 16 23 42 3 Mart 2025 #3 Anakart değiştiği için format atmanız gerek bir de yeni Windows anahtarı isteme durumu olabilir. Eski anahtarınız artık anakartınıza gömülü olmayacak çünkü.
Anakart değiştiği için format atmanız gerek bir de yeni Windows anahtarı isteme durumu olabilir. Eski anahtarınız artık anakartınıza gömülü olmayacak çünkü.
Cyanogen Üstün Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 1.152 Makaleler 4 Çözümler 32 Beğeniler 1.208 3 Mart 2025 #4 richxx dedi: Arkadaşlar merhaba. Anakartım bozuk çıktı, değişim için gönderdim ve yenisi gelecek. Ancak SSD'de hâlâ Windows yüklü. Acaba tekrar Windows kurmam gerekir mi? Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Aynı anakart ile değişim yapılacaksa gerekli değil.
richxx dedi: Arkadaşlar merhaba. Anakartım bozuk çıktı, değişim için gönderdim ve yenisi gelecek. Ancak SSD'de hâlâ Windows yüklü. Acaba tekrar Windows kurmam gerekir mi? Nasıl olacak? Genişletmek için tıkla... Aynı anakart ile değişim yapılacaksa gerekli değil.