Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba,

SSD disklerim dolu. Bilgisayarımı aldığımda anakartımı bilmiyordum. Sadece işlemci, ekran kartı, RAM ve SSD'yi biliyordum. SSD disklerim dolu olduğu için kaç M.2 yeri olduğunu bilmiyorum. 2 tane yer dolu şu anda, 3 slot bile yeter. 1 TB M.2 SSD alacağım o yüzden sordum. Sistemimi soranlar için sistem altta.
  • Ekran kartı: RTX 4070 12 GB.
  • İşlemci: Intel Core i5-12400F
  • RAM: 16 GB RAM.
  • SSD: 1 TB Crucial NVMe M.2 SSD + 1 TB Samsung EVO 870 NVMe M.2 SSD.
Sistemim bu ama anakartımı bilmiyorum. Sizce anakartımın kaç slotu var, markası nedir ve bunu nasıl öğrenebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'ta görmek için yukarıda Caner Uncu'nun yazdığını yapabilirsiniz. Temel kart ürünü olarak çıkar.

1749286103686.webp

Merhaba,

SSD disklerim dolu. Bilgisayarımı aldığımda anakartımı bilmiyordum. Sadece işlemci, ekran kartı, RAM ve SSD'yi biliyordum. SSD disklerim dolu olduğu için kaç M.2 yeri olduğunu bilmiyorum. 2 tane yer dolu şu anda, 3 slot bile yeter. 1 TB M.2 SSD alacağım o yüzden sordum. Sistemimi soranlar için sistem altta.
  • Ekran kartı: RTX 4070 12 GB.
  • İşlemci: Intel Core i5-12400F
  • RAM: 16 GB RAM.
  • SSD: 1 TB Crucial NVMe M.2 SSD + 1 TB Samsung EVO 870 NVMe M.2 SSD.
Sistemim bu ama anakartımı bilmiyorum. Sizce anakartımın kaç slotu var, markası nedir ve bunu nasıl öğrenebilirim? Yardımlarınızı bekliyorum. İyi günler.

CCleaner Speccy