Detaylar
Kim cevapladı?troken
Başarılı
Modem uzakta mı? Bende öyle bir sorun yok.
Eshler
Başarılı
Arada bir duvar var ancak çok uzak değil. Kopmadan önce full çekiyordu.
Normalde ethernet kablosu kullanıyorum ancak yarın bir gün anakartı satarsam fiyatı düşecektir.Harici Wİ-Fİ adaptör alabilirsin. Anakartı değiştirmek haricinde bir seçenek arıyorsan.
maniacsarmyyyy
Uzman
Arada bir duvar var ancak çok uzak değil. Kopmadan önce Full çekiyordu.
Normalde Ethernet kablosu kullanıyorum ancak yarın bir gün anakartı satarsam fiyatı düşecektir.
Anakartın dışındaki bir Wi-Fi kablosu Wi-Fi kartından gelen içteki kablo kopmamış pazarlıkla fiyattan düşersin hiç kafaya takmaya gerek yok.
Eshler
Başarılı
Hocam sitede sanırım problem var. Maili göndermeye çalışıyorum bir bar var 20dkdır dolmuyor. Haliyle maili de gönderemiyorum tuhaf.ASUS Türkiye'ye mail atın bence kablo için yardımcı olurlar duruma göre kurtarılabilinir gibi de duruyor bir bilgisayarcıda lehim yapılsa.
Bugün Asus Türkiye'den mail aldım arkadaşlar wifi anteni için 800tl istiyor.Anakartın dışındaki bir Wi-Fi kablosu Wi-Fi kartından gelen içteki kablo kopmamış pazarlıkla fiyattan düşersin hiç kafaya takmaya gerek yok.
Son düzenleme:
troken
Başarılı
Naptın?Hocam sitede sanırım problem var. Maili göndermeye çalışıyorum bir bar var 20dkdır dolmuyor. Haliyle maili de gönderemiyorum tuhaf.
Bugün Asus Türkiye'den mail aldım arkadaşlar wifi anteni için 800tl istiyor.
Eshler
Başarılı
Kopuk şekilde duruyor.