Vemoxis Uzman Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 466 Çözümler 2 Beğeniler 294 16 Temmuz 2025 #11 Harici Wİ-Fİ adaptör alabilirsin. Anakartı değiştirmek haricinde bir seçenek arıyorsan.
troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 16 Temmuz 2025 #12 Eshler dedi: Çalışıyor ancak sinyal çok düşük. Genişletmek için tıkla... Modem uzakta mı? Bende öyle bir sorun yok.
Eshler dedi: Çalışıyor ancak sinyal çok düşük. Genişletmek için tıkla... Modem uzakta mı? Bende öyle bir sorun yok.
KS KS Eshler Başarılı Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 133 Beğeniler 44 16 Temmuz 2025 #13 troken dedi: Modem uzakta mı? Bende öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Arada bir duvar var ancak çok uzak değil. Kopmadan önce full çekiyordu. Vemoxis dedi: Harici Wİ-Fİ adaptör alabilirsin. Anakartı değiştirmek haricinde bir seçenek arıyorsan. Genişletmek için tıkla... Normalde ethernet kablosu kullanıyorum ancak yarın bir gün anakartı satarsam fiyatı düşecektir.
troken dedi: Modem uzakta mı? Bende öyle bir sorun yok. Genişletmek için tıkla... Arada bir duvar var ancak çok uzak değil. Kopmadan önce full çekiyordu. Vemoxis dedi: Harici Wİ-Fİ adaptör alabilirsin. Anakartı değiştirmek haricinde bir seçenek arıyorsan. Genişletmek için tıkla... Normalde ethernet kablosu kullanıyorum ancak yarın bir gün anakartı satarsam fiyatı düşecektir.
M maniacsarmyyyy Uzman Katılım 7 Aralık 2024 Mesajlar 134 Beğeniler 40 16 Temmuz 2025 #14 Eshler dedi: Arada bir duvar var ancak çok uzak değil. Kopmadan önce Full çekiyordu. Normalde Ethernet kablosu kullanıyorum ancak yarın bir gün anakartı satarsam fiyatı düşecektir. Genişletmek için tıkla... Anakartın dışındaki bir Wi-Fi kablosu Wi-Fi kartından gelen içteki kablo kopmamış pazarlıkla fiyattan düşersin hiç kafaya takmaya gerek yok.
Eshler dedi: Arada bir duvar var ancak çok uzak değil. Kopmadan önce Full çekiyordu. Normalde Ethernet kablosu kullanıyorum ancak yarın bir gün anakartı satarsam fiyatı düşecektir. Genişletmek için tıkla... Anakartın dışındaki bir Wi-Fi kablosu Wi-Fi kartından gelen içteki kablo kopmamış pazarlıkla fiyattan düşersin hiç kafaya takmaya gerek yok.
KS KS Eshler Başarılı Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 133 Beğeniler 44 16 Temmuz 2025 #15 maniacsarmyyyy dedi: ASUS Türkiye'ye mail atın bence kablo için yardımcı olurlar duruma göre kurtarılabilinir gibi de duruyor bir bilgisayarcıda lehim yapılsa. Genişletmek için tıkla... Hocam sitede sanırım problem var. Maili göndermeye çalışıyorum bir bar var 20dkdır dolmuyor. Haliyle maili de gönderemiyorum tuhaf. maniacsarmyyyy dedi: Anakartın dışındaki bir Wi-Fi kablosu Wi-Fi kartından gelen içteki kablo kopmamış pazarlıkla fiyattan düşersin hiç kafaya takmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bugün Asus Türkiye'den mail aldım arkadaşlar wifi anteni için 800tl istiyor. Son düzenleme: 18 Temmuz 2025
maniacsarmyyyy dedi: ASUS Türkiye'ye mail atın bence kablo için yardımcı olurlar duruma göre kurtarılabilinir gibi de duruyor bir bilgisayarcıda lehim yapılsa. Genişletmek için tıkla... Hocam sitede sanırım problem var. Maili göndermeye çalışıyorum bir bar var 20dkdır dolmuyor. Haliyle maili de gönderemiyorum tuhaf. maniacsarmyyyy dedi: Anakartın dışındaki bir Wi-Fi kablosu Wi-Fi kartından gelen içteki kablo kopmamış pazarlıkla fiyattan düşersin hiç kafaya takmaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bugün Asus Türkiye'den mail aldım arkadaşlar wifi anteni için 800tl istiyor.
troken Başarılı Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 587 Beğeniler 97 22 Temmuz 2025 #16 Eshler dedi: Hocam sitede sanırım problem var. Maili göndermeye çalışıyorum bir bar var 20dkdır dolmuyor. Haliyle maili de gönderemiyorum tuhaf. Bugün Asus Türkiye'den mail aldım arkadaşlar wifi anteni için 800tl istiyor. Genişletmek için tıkla... Naptın?
Eshler dedi: Hocam sitede sanırım problem var. Maili göndermeye çalışıyorum bir bar var 20dkdır dolmuyor. Haliyle maili de gönderemiyorum tuhaf. Bugün Asus Türkiye'den mail aldım arkadaşlar wifi anteni için 800tl istiyor. Genişletmek için tıkla... Naptın?
KS KS Eshler Başarılı Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 133 Beğeniler 44 23 Temmuz 2025 #17 troken dedi: Naptın? Genişletmek için tıkla... Kopuk şekilde duruyor.