MasterRei Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 212 Çözümler 4 Beğeniler 232 31 Aralık 2024 #1 Siteden laptopum için anakart ve soğutucu blok alacağım ama emin olamadım. Daha önce alışveriş yapan oldu mu?
Siteden laptopum için anakart ve soğutucu blok alacağım ama emin olamadım. Daha önce alışveriş yapan oldu mu?
Arlecchino Başarılı Katılım 22 Eylül 2024 Mesajlar 1.550 Çözümler 6 Beğeniler 1.230 31 Aralık 2024 #2 MasterRei dedi: Siteden laptopum için anakart ve soğutucu blok alacağım ama emin olamadım. Daha önce alışveriş yapan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Sitedeki adrese blc bilişim adlı firmanın adresini koymuşlar. Blc bilişimin iletişim numarası Google da var arayarak öğrenebilirsin. Sanırım anakartpazari.com blc bilişim kuruluşu sitede öyle yazıyor. Güvenilire benziyor.
MasterRei dedi: Siteden laptopum için anakart ve soğutucu blok alacağım ama emin olamadım. Daha önce alışveriş yapan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Sitedeki adrese blc bilişim adlı firmanın adresini koymuşlar. Blc bilişimin iletişim numarası Google da var arayarak öğrenebilirsin. Sanırım anakartpazari.com blc bilişim kuruluşu sitede öyle yazıyor. Güvenilire benziyor.
Bitcoin Üyecik Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 3 Beğeniler 0 7 Şubat 2025 #3 MasterRei dedi: Siteden laptopum için anakart ve soğutucu blok alacağım ama emin olamadım. Daha önce alışveriş yapan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de korkarak alışveriş yaptım gönderdiler. Gayet de güzel paketlemişler, sıfır ayarında bir ürün geldi.
MasterRei dedi: Siteden laptopum için anakart ve soğutucu blok alacağım ama emin olamadım. Daha önce alışveriş yapan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Merhaba, ben de korkarak alışveriş yaptım gönderdiler. Gayet de güzel paketlemişler, sıfır ayarında bir ürün geldi.