Detaylar
Kim cevapladı?Xoulth
Uzman
Farklı bir mağaza ile yorumlara baktığımda anladığım kadarıyla DFSbilgisayar kendisi ithal ettiği ürünü satıyor; yani ithalatçı garantili, diğer tarafta magic isimli satıcı distribütör garantisi sunuyor. Sanırım distribütör garantili almak daha mantıklı, arada 400-500₺ oynuyor.
Tray/MPK işlemciler garanti süreçlerinde farklı koşullara tabi tutulabiliyor o yüzden kutulu ile arasında fiyat farkı yoksa kutulu tercih etmek daha mantıklı olduğu gibi ithalatcı yerine distribütör için de aynı dediklerim geçerli. Mesela seneler önce DFS'den aldığım işlemci tray olduğu için AMD'nin oyun hediyesini alamamıştım.
Xoulth
Uzman
9950X almayı düşünüyorum hocam kutulu ve kutusuz arasında 10 bin TL oynuyor neredeyse o yüzden TRAY almak dışında seçeneğim yok sanırım, ancak anladığım kadarıyla siz de Distribütör garantili olanı önermişsiniz değil mi?Tray/MPK işlemciler garanti süreçlerinde farklı koşullara tabi tutulabiliyor o yüzden kutulu ile arasında fiyat farkı yoksa kutulu tercih etmek daha mantıklı olduğu gibi ithalatcı yerine distribütör için de aynı dediklerim geçerli. Mesela seneler önce DFS'den aldığım işlemci tray olduğu için AMD'nin oyun hediyesini alamamıştım.
Magic ve DFS tray işlemci konusunda güvenilir firmalar.
Hocam dediklerim karmaşık değildi aslında ama şöyle özetleyeyim fiyat farkı az ise distribütör, yine aynı koşulda fiyat farkı az ise kutulu tercih edilmeli.9950X almayı düşünüyorum hocam kutulu ve kutusuz arasında 10 bin TL oynuyor neredeyse o yüzden TRAY almak dışında seçeneğim yok sanırım, ancak anladığım kadarıyla siz de Distribütör garantili olanı önermişsiniz değil mi?
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-