WinTone01

Başarılı
Gigabyte H610M H DDR4 (Rev. 1.1/1.3) anakartım var ve alırken üzerinde bulunan M.2 SSD slotu dolu olarak gelmişti. 500 GB yeterli geldiği için daha sonradan 1 terabayt harddisk ekledim, aldığım kayıtları ve bazı projeleri orada çalıştırmak adına. Fakat onun da üzerine aşırı yavaş olduğu için oyun kuramadığımdan daha sonradan Alfais 4391 M.2 SSD dönüştürücü alarak 1 tane daha 500 GB'lık M.2 SSD taktım. Ancak şu anda yazılımla uğraştığım için bu depolama yetersiz geliyor ve 1 terabayt M.2 SSD almayı planlıyorum. Bunu nereye sokabilirim, fikriniz var mı? Bütün delikleri kullandım, artık sanırım anakarttaki :LOL: PCI 3.0 için 2 tane M.2 SSD takabileceğim bir çözüm var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanki ASUS'un M.2 takılabilen ekran kartları vardı. Ve M.2 takılabilen klavye de görmüştüm. Bu tarz bir çözüm olabilir ama fiyata değmez gibi. Onun yerine anakart değiştirmek daha ucuza gelir belki. Ama ekran kartı değişimi düşünüyorsanız en azından o tarz bir model bakılabilir. Ya da M.2 alıp harici disk şeklinde kullanılabilir. Direkt harici SSD de alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD kutusu alabilirsiniz, ya da SATA portlarını doldurabilirsiniz.

Kendim şu anda şu şekilde çalıştırıyorum setupu
1784070651772.webp

Ayrıca PCIE x16 to 4x nvme olan kartlar da olması lazım, bakabilirsiniz.