dark_1234 40 Yetkin Katılım 10 Haziran 2025 Mesajlar 1.305 Beğeniler 304 Bugün 20:12 #1 Merhaba, ASUS H61M-D anakartım var. PS/2 portunun oradaki metal parçanın bir ucu koptu. Anakartın üstünden bu sorun olur mu? Böyle boş sallanıyor, karga burunla keseyim mi? Yoksa önemli bir şey mi bu? Şu mor portta olandan bahsediyorum. ps/2 portlarını kullanmıyorum bu arada. Son düzenleme: Bugün 20:17
Merhaba, ASUS H61M-D anakartım var. PS/2 portunun oradaki metal parçanın bir ucu koptu. Anakartın üstünden bu sorun olur mu? Böyle boş sallanıyor, karga burunla keseyim mi? Yoksa önemli bir şey mi bu? Şu mor portta olandan bahsediyorum. ps/2 portlarını kullanmıyorum bu arada.
CRT_User 106 Bilgin Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 1.369 Çözümler 9 Beğeniler 1.249 Bugün 20:22 #2 Ps2 portuna doğrudan zarar vermediğin sürece problem olmaz. Metal çıkmışsa kesmen daha iyi olur, anakarta gelip kısa devre riski de olabilir.
Ps2 portuna doğrudan zarar vermediğin sürece problem olmaz. Metal çıkmışsa kesmen daha iyi olur, anakarta gelip kısa devre riski de olabilir.