Anakarttan cızırtı sesi geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kndow3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 147

kndow3

Çalışkan
Merhaba bilgisayarımda oyun oynarken aniden kapandı tekrar açılmaya çalıştı ve açılmadı fişini çektiğimde fiş çok ısınmıştı başka prize taktım oyuna girdim çok fazla FPS düşüşü var oyun oynatmayacak kadar ve kasanın sağ yan kapağını soktum görselde işlemcinin gözüktüğü kısım yani anakartın arkasına kulağımı yaklaştırdığımda cızırtı geliyor sorun ne olabilir yardım eder misiniz lütfen bilgisayar henüz 1 aylık.

Dosya Ekleri

• IMG_20250121_222921.webp
    3,1 MB · Görüntüleme: 90
Merhaba, öncelikle bütün sistem bileşenlerinizi paylaşır mısınız? Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara lazım olacaktır.

Merhaba, öncelikle bütün sistem bileşenlerinizi paylaşır mısınız? Yardımcı olmak isteyen arkadaşlara lazım olacaktır.

Gigabyte H610M h V2 5600MHz DDR5 soket 1700 M.2 USB 3.2 HDMI D-Sub mATX anakart
i5 14000F.
ARC580.
2x16 Kingston
500GB WD blue M.2 SSD.

PSU? Genelde PSU veya ekran kartı coil whine (coil whine bilmeyen kalmadı bu dönemde artık)vardır herhalde olmazsa birr bak PSU tarafından sık ses gelir böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU? Genelde PSU veya ekran kartı coil whine (coil whine bilmeyen kalmadı bu dönemde artık)vardır herhalde olmazsa bir bak PSU tarafından sık ses gelir böyle.

Hayır PSU'dan ses gelmiyor islemcinın tam sırt kısmından geliyor ses ve oyuna girdiğimde müthiş bir FPS kaybı var resmen sağa sola dönemiyorum karakter ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…