31089

Çalışkan
HyperX Cloud 3 Wireless kulaklık kullanıyorum. Spotify ve YouTube'da videoyu-müziği ileri veya geri sararken anlık cızırtı oluyor. Chromium tabanlı tarayıcılarda böyle bir sorun olmuyor, ancak Firefox tabanlı tarayıcılarda anlık cızırtı sorunu oluyor. YouTube ve Spotify aynı anda açıkken cızırtı olmuyor. Herhangi bir çözüm yolu bulamadım, maalesef. Bu konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kulaklığı kullanıyorum ve aynı sorunu yaşıyorum, tek farkı benim cızırtının her yerde olması. Uzun süredir yaşamıyorum ama bir daha yaşarsam HyperX ile tekrar iletişime geçeceğim.

@Guilty Conscience, @termalmacun, Maalesef donanım hızlandırmayı kapatmak işe yaramıyor. Bende her yerde yaşıyorum bu arada. Ama en çok tarayıcıda göze batıyor. Bazen sesi arttırırken sol alttaki ses menüsü kapandığı an cızırtılar vs. oluyor. 1 senedir çözüm bulamadım.

Reddit'te şöyle bir çözüm var;

Çözümü buldum. Windows 11'de, Ses ayarları'na, cihazıma tıkladım. En alttaki Gelişmiş Ayarlar'da Ses Geliştirmeleri var. Varsayılan Cihaz Efektleri açıktı ve bu da YouTube videolarını tekrar oynatırken sesin cızırtı yapmasına neden oluyordu. Bunu kapattığımda ANINDA farkı fark ettim ve cızırtı veya çatırtı kalmadı.