Hocam bende de var o kitap. Fakat videolar biraz uzun geldi.Bende kenan karanın konu anlatımlı kitabı var. Sadece konu anlatım kısmını dinledikten sonra soruları kendim çözüyorum. Kitaptaki sorular güzel. Ezberden ziyade öğrenmeye odaklanın, daha iyi anlarsınız. X-y ve orjine göre simetri alınınca neyin değiştiğini bilin. Hangi durumlarla eğimden yararlanarak yeni denklem bulunuyor bunları öğrenin. Olay zaten eğim bulmadan geliyor. 2 nokta arası arası uzaklığı iyi öğrenin. Bir noktadan çizilen teğet o noktadaki türeve eşittir, bir de buradan yararlanılarak her şeyi yaparsınız. Bazı ekstrem zor sorular geliyor, onlara takılmayın.
Hocam ya analitik ya PKOB ya da çember üçünden birini çalışmak zorundayım.Analitik bu kadar kısa zamanda kazanılabilecek netler olan bir konu değil hocam maalesef. Ama ben Kenan Kara ile halletmiştim ille de bakacaksan.
Güzel anlatıyor. Analitik konusunu 10 saate yakın bir sürede bitirmişti.Hoca tarafı kişiye bağlı, ben Eyüp B. tarafındayım.
PKO da olmaz da Binoma 2 saat baksan çözemeyeceğin soru olmaz. Tek formül. +1 net. Sana tavsiyem artık yeni konu çalışmak yerine bildiklerini mühürlemen.Hocam ya analitik ya PKOB ya da çember üçünden birini çalışmak zorundayım.