Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar, AirPods Pro 3 ile ANC muhteşem bir his. İlk ANC'li ve ilk silikonlu kulaklığım ve çok memnunum ama sizde oluyor mu bilmiyorum ama ANC'yi kapattıktan sonra veya kulaklığı çıkarttıktan sonra kulaklarım bir tık garip hissediyor. 2-3 saat sonra düzeliyor, sizde de oluyor mu?

Benim Buds3 kulaklığımda da benzeri bir durum var, ANC kapattıktan sonra sanki kulağımda bir basınç varmış da kapanmış gibi oluyor. Güzel hissettiriyor.

Alışmakla ilgilidie herhalde.
Bir öğrenci için olmazsa olmaz bence otobüslerde giderken ilaç gibi geldi bana.

Garip değil ama ANC olmasa bile kulağı tam tıkayan kulaklıkları ben 2 parmağımla kulağımı tıkamışım hissi gibi oluyor. Bunda da uzun süre böyle kalmanın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Çıkartınca bir rahatlama geliyor bana. Hani parmağınız ile kulağınızı tıkadığınızda sesinizi bile duyarsınız o derece yani :)

Toplu taşımada arada kullanıyorum ANC'yi. Şeffaflık modu da güzel. Kulaklığı çıkartmadan yanımdakini duymamı sağlıyor.

Kullanmiyorum. Fakat bence guzel bir teknoloji. Sony, Apple ve Bose bu konuda lider durumda. Huawei'de fena degil. Fakat ANC icin diger markalari dusunmeyin bile.

Hâlihazırda AirPods Pro 3 kullanıyorum zaten ama bir tık alışması zor sanırım çünkü kulakta garip bir his bırakıyor.