ANC için şeffaflık modu nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ethem Efe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 263
  • Etiketler Etiketler
    anc nedir
Evet oyle. Bir nevi kulaginda kulaklık yokmus da sesleri ciplak haliyle duyuyormussun gibi.

Oldukça güzel bir özellikmiş. Umarım iyi bir performans verir bu konuda, gerçi çok yükseltmemek lazım beklentiyi, daha çok ses kalitesi olarak üstün diye aldım sonuç olarak.

Oldukça güzel bir özellikmiş. Umarım iyi bir performans verir bu konuda, gerçi çok yükseltmemek lazım beklentiyi, daha çok ses kalitesi olarak üstün diye aldım sonuç olarak.

Bazı kulaklıklarda bassları etkileyebiliyor. Özellikle Q20+ ve Q30 da çok sevdiğim bir özellik olmadı.

Bazı kulaklıklarda bassları etkileyebiliyor. Özellikle Q20+ ve Q30 da çok sevdiğim bir özellik olmadı.

Onu göreceğiz artık gelince, ben halen EQ ayarı nasıl yaparım onu düşünüyorum. Deneme yanıma yoluyla yapabileceğimi sanmıyorum hiç

Onu göreceğiz artık gelince, ben halen EQ ayarı nasıl yaparım onu düşünüyorum. Deneme yanıma yoluyla yapabileceğimi sanmıyorum hiç

Ben vokal ve basları daha baskın tercih ediyorum aslında sevdiğin bir şarkı açıkken ayarlamak çok daha iyi bir sonuç sağlar. Durum biraz kulak zevki gibi bir şey.

Ben vokal ve basları daha baskın tercih ediyorum aslında sevdiğin bir şarkı açıkken ayarlamak çok daha iyi bir sonuç sağlar. Durum biraz kulak zevki gibi bir şey.

Ben de farklı sayılmam aslında, çok yüksek olmayacak şekilde biraz bass ve vokallerin hafif önde, net olması. Arkada enstrümanları da duymak istiyorum ama mesela.

Benim CMF Buds 2 de biraz dip ses yapıyor her cihazda böyle mi bilgim yok.
ANC ve Şeffaflık modu kulaklık kalitesine göre çok değişken bir şey. Örnek olarak kulağına Airpods Pro takıp şeffaf mod açarsan kulaklık taktığını bile unutursun çünkü kulaklıksız doğal duyduğunla neredeyse aynı deneyimi yaşatıyor.

iPhone kullansam belki girişebilirdim. Gerçi genel ses kalitesi olarak nothing'in daha önde olduğunu söylüyor çoğu kişi, AirPods'a kıyasla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…